Hem / Lediga tjänster / Account Manager/Executive till B&R Malmö

Account Manager/Executive till B&R Malmö

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har vi på B&R jobbet för dig! Välkommen till vårt vinnande team som vi nu förstärker med flera spännande positioner i Malmö!

Som Account Manager/Executive hos B&R…

kommer du att arbeta med både befintliga kunder, nya kunder och affärer, och säkerställa att maximal kundnytta och affärsvärde uppnås. Ditt fokus kommer ligga i att underhålla och vidareutveckla partnerskapet med våra nyckelkunder, agera kommersiell projektledare i olika kundprojekt innehållande både hårdvara, mjukvara och tjänster som applikationsresurser. Samt att identifiera och bearbeta nya kunder och partners inom definierade branscher och segment, etablera relation inom hela buying-center, och bygga upp en solid bas och grund för ett långsiktigt samarbete med kunden. Dina ansvarsområden kommer ligga inom att:

 • Driva hela försäljningsprocessen och affären från idé till färdig leverans
 • Ansvara för strategi
 • Tillämpa vår Co-creation approach
 • Förhandla och implementera kontrakt, kommersiella villkor och priser
 • Dokumentation och användning av säljverktyg såsom CRM, affärssystem SAP, IQ offertsystem, presentationer mm.
 • Projekthanteringsverktyg Jira/Confluence, och andra tekniska verktyg

Resor i tjänsten förekommer.

För att lyckas i rollen har du en teknisk bakgrund…

och tidigare erfarenhet som AM/KAM med minst 3 års säljerfarenhet B2B inom liknande branscher. Du är kundorienterad, drivs av att göra affärer och har erfarenhet av värdebaserad försäljning, gärna inom Industriell Automation och systemlösningar inom Machine Automation. Du är öppen och tydlig i all kommunikation, har en bra presentationsförmåga och ett stort tekniskt intresse. Vidare så har du:

 • Ingenjörsutbildning, eller för tjänsten annan relevant utbildning
 • Vana av Microsoft 365
 • Flytande i svenska och mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
 • B-körkort

Meriterande är:

 • Erfarenhet av försäljning av hela maskiner, anläggningar, konsulttjänster och/eller IT mjukvara och digitalisering

Som person är du…

lösningsorienterad, strukturerad och förtroendeingivande. Du har ett strategiskt tänk, är resultatdriven och drivs av att bygga långsiktiga relationer. Vidare så har du en positiv inställning, är kreativ och har ett stort tekniskt intresse, gärna inom industriautomation.

Vi erbjuder dig

 • Ett självständigt, spännande, inspirerande, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar
 • En möjlighet att vara med och påverka under hela vår tillväxtresa
 • En tjänst på ett av våra kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm i modern och flexibel arbetsmiljö
 • Marknadsmässig lön, bonussystem, tjänstebil och friskvårdsbidrag
 • Flexibel arbetsplats med en mix av kontor och möjlighet att jobba från distans
 • Introduktionsutbildning och kontinuerlig utbildning av B&Rs lösningar och erbjudanden

Om B&R

B&R Industrial Automation i Sverige representerar Machine Automation inom ABB Group tillhörande affärsenheten Robotics & Discrete Automation. Som en av ledarna inom Automation för maskinbyggare växlar vi nu ytterligare upp organisationen och förstärker även säljorganisationen med ett antal nya säljare med teknisk inriktning och framför allt fokus på värdebaserad co-creation och partnerskapsstrategi. Våra automationslösningar består primärt av Styrsystem, Industri PC, HMI, Motion, Mekatroniska system, Personsäkerhet, IIOT och tillhörande mjukvaror.
B&R Industrial Automation erbjuder marknaden kompletta lösningar inom Intelligent Automation med fokus på att åstadkomma Key Technology Partnership.
Våra värdegrunder på B&R är Courage, Care, Curiosity och Collaboration och vi strävar alltid att vara utmanande, trendsättande, engagerande, och nyskapande. Vi har en transparent företagskultur där vi alla strävar åt samma håll och hjälps åt över den hela globala organisationen.
På B&R i Sverige är vi ett 50-tal medarbetare med huvudkontor och Co-creation Lab i Malmö och regionala säljkontor i Göteborg och Stockholm. Vi ingår i klustret Northern Europe där även Finland, Danmark, Norge, Island, Storbritannien, Irland och BeNeLux ingår.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in ditt CV, urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
I den här rekryteringen har B&R valt att samarbeta med Prowork AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Elise Ahlbertz på elise.ahlbertz@prowork.se eller Jerry Stenberg på jerry.stenberg@prowork.se.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
6 timmar sedan

Mekaniker

Nu söker vi en erfaren fordonstekniker till vår kund! Vi söker nu en engagerad fordonstekniker för en heltidsanställning hos…
8 timmar sedan

Platschef som brinner för ROT till K 21

Om  K 21 Entreprenad ROT AB ”Det är många som förmodligen inte känner till oss på K21 ROT –…
9 timmar sedan

Returarbetare inom TA-material sökes!

Returarbetare inom TA-material sökes!  Nu söker vi en person som gillar att jobba i ett högt tempo och vill…