Hem / Lediga tjänster / Account Manager Göteborg

Account Manager Göteborg

Account Manager Göteborg

 

Prowork är ett kompetensföretag specialiserat mot industrin, bygg och fastighetsbranschen. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö – och verkar inom både bemanning, interim och rekrytering. Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en Account Manager med väl utvecklat sinne för affärer som önskar ta sig an en häftig utmaning tillsammans med oss.

 

Vad vi söker

Har du haft förmånen att arbeta några år i vår spännande bransch? Kan du i ett högt tempo förstå och driva vår affär framåt? Och visst tycker du om att bygga relationer med både kunder, konsulter, kandidater och medarbetare. Tycker du dessutom att det är viktigt med att upprätthålla strukturer och en god kommunikation – då tycker vi du ska fortsätta läsa. Tidigare erfarenhet från tjänstemannasidan ser vi som starkt meriterande.

Du får gärna ha en högre utbildning, men det viktigaste är vilka egenskaper du lägger i dagen. B-körkort och god förståelse av det svenska språket är däremot ett krav.

 

Din vardag på Prowork

Som Account Manager för vårt Göteborgskontor, så är ditt huvudansvar att få kontoret att fortsätta växa och utvecklas. Detta görs genom att skapa och bevara långsiktiga relationer med våra kunder samt coacha och utveckla medarbetarna. Du har ansvar för hela försäljningsprocessen vilket innefattar prospektering, kundbesök, offerthantering/avtalsskrivning samt merförsäljning till våra kunder. Tillsammans med dina kollegor så säkerställer du leveransen av våra tjänster och kontrollera vår kvalité genom kontinuerliga uppföljningar.

Utöver dina arbetsuppgifter som Account Manager kommer du även få möjligheten att bidra till vår affärsutveckling och hur vi som bolag kan fortsätta utvecklas i rätt riktning och bli ännu bättre. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Proworks utveckling.

 

Prowork Kompetens

 

Vi är ett kompetensföretag med över 450 anställda och vi har gjort ca 500 specialistrekryteringar sedan start. Vi har de senaste åren uppvisat en stark tillväxt. Vi bryr oss om människan och brinner för att utveckla våra medarbetare och våra affärer. Det ska vara roligt att gå till jobbet vi vill att skratten ska höras i våra kontor, glädje ger framgång. Vi praktiserar våra värdeord Kvalité, Engagemang, Service och Kontinuitet och vi vill att både våra kunder, konsulter, kandidater och kollegor ska märka detta i varje kontakt.

 

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Truckkörande lagerarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga lagermedarbetare till vår kund verksamma inom bygghandel i de södra av Stockholm.  I rollen…
2 dagar sedan

Vi söker duktiga murare

Vi letar efter skolade murare med minst några års dokumenterad erfarenhet och goda referenser. Du som söker kommer att…
2 dagar sedan

Maskinförare sökes för kommande uppdrag!

Lösningsorienterad maskinförare sökes för kommande uppdrag!  Vi söker dig som är arbetsvillig och tycker om ett fysiskt arbete med…