Hem / Lediga tjänster / Affärsområdeschef med högt driv till Axeda Entreprenad!

Affärsområdeschef med högt driv till Axeda Entreprenad!

Om Axeda Entreprenad

Axeda – ett företag med fokus på kunder och medarbetare

Axeda arbetar för en motiverande arbetsplats. Ett gott samarbete och att alla känner att de får bidra, leder till att kollegor trivs och vill göra ett bra jobb. Detta medför att vi fokuserar på dig som kund och levererar ett kvalitetsmässigt resultat. Ett bra arbetsklimat är viktigt för oss och vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöfrågor.
 

  • Axeda utför entreprenader inom elkraft och mark- och anläggning i västra, norra & mellersta Sverige.
  •  Vi är ett Karlstadsbaserat företag som är dotterbolag till Mark & Energibyggarna i Göteborg AB som i sin tur är en del av Eleda Group.
  • Samarbetet mellan bolagen i koncernen möjliggör att du som kund kan vara trygg över våra resurser som samarbetspartner.
  • Axeda jobbar alltid med fokus på kunden och för projektets bästa. Det är viktigt för oss att ta vara på medarbetares kompetens och arbetar effektivt genom hela processen så att vi levererar det bästa till dig som kund.

Ledord

  • A….. Attraktiva: Vi ska vara första valet
  • X….. Xenofili: För oss är alla lika värda
  • E….. Exceptionell: Vi ska vara bäst
  • D….. Dedikerad: Vi är extremt hängivna vår uppgift
  • A….. Agera: Vi ger allt i alla situationer

Axeda Entreprenad AB har en mycket stark ekonomisk grund att stå på med starka ägare bakom sig. Vi är ett Karlstadsbaserat företag som är ett dotterbolag till Mark- och energibyggarna i Göteborg AB som i sin tur är en del av Eleda Group.

Om rollen som Affärsområdeschef på Axeda Entreprenad

Affärsområdeschefen har ansvar för det ekonomiska och kvalitativa resultatet inom sitt affärsområde och säkerställer att den operativa verksamheten styrs i enlighet med företagets affärsplan. Affärsområdeschefen ansvarar för att fastställda mål följs upp kontinuerligt och att korrigerande åtgärder genomförs vid avvikelse.  Du är direkt underställd bolagets VD. Det krävs att du är en duktig och lyhörd ledare som också känner dig trygg inom försäljning och med förhandlingar med kund. Du kommer att arbeta med såväl befintliga kunder som att etablera nya kundrelationer. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en arbetsplats som kännetecknas av respekt, omtanke och engagemang. I rollen ingår det även framtagning av offerter och kalkylering för medel till stora projekt.

Din bakgrund

Vi söker dig utbildad Civil- eller Högskoleingenjör som har erfarenhet av entreprenadbranschen, eller närliggande. Kunskaper i entreprenadjuridik är ett krav. Du har god förhandlingsvana och trivs i mötet med olika människor. Du brinner för att skapa affärer. Vi tror att du har flera års erfarenhet från anläggningsbranschen. Du är väl bevandrad inom AMA och ÄTA hantering. Du är idag verksamhet inom Karlstad regionen eller dess närhet. En lämplig bakgrund för denna tjänst kan vara affärsområdeschef, entreprenadchef, arbetschef eller projektchef. Stor vikt kommer även att läggas på din personlighet.

Vi erbjuder en spännande roll med mycket ansvar i ett bolag som växer.

För fler frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har Axeda Entreprenad valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på 0733-324014 eller jimmy.eriksson@prowork.se

Läs mer om oss på www.prowork.se
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Produktionschef till Winab

Vi rekryterar nu en produktionschef till Winab Vikväggar – Nordens ledande leverantör av vikväggar, blockväggar och glasvikväggar. Winab erbjuder flexibla och…
1 dag sedan

Mekaniker – Göteborg

Nu söker vi en driven mekaniker i Göteborg!  Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt verkstadsarbete – har…
1 dag sedan

Trafikservice

Nu söker vi en driven och serviceinriktad vägdriftsarbetare till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…