Hem / Lediga tjänster / Anläggare inom nyproduktion

Anläggare inom nyproduktion

Prowork rekryterar nu en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten till vår kund som arbetar med mark- och anläggningsprojekt runt om i Mälardalen och Stockholm.

Arbetsbeskrivning
kunden arbetar med markarbeten inom nyproduktionsprojekt så som:

  • Förberedande grundläggningsarbeten.  (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
  • Finplanering av innergårdar (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).

Projekten förekommer i Mälardalen och Stockholm och du utgår hemifrån i fullutrustad bil – B körkort är således ett krav.

Om dig

  • Du är självgående, ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
  • Du känner dig trygg i din yrkesroll och har arbetat med de flesta typerna av anläggningsarbeten.
  • Du talar Svenska bra och kan kommunicera på engelska.
  • Du trivs med att arbeta i team och lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor.
  • Du har B-körkort

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sök via länken och kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin vid frågor på 0735-06 68 39.

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Produktionschef till Winab

Vi rekryterar nu en produktionschef till Winab Vikväggar – Nordens ledande leverantör av vikväggar, blockväggar och glasvikväggar. Winab erbjuder flexibla och…
1 dag sedan

Mekaniker – Göteborg

Nu söker vi en driven mekaniker i Göteborg!  Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt verkstadsarbete – har…
1 dag sedan

Trafikservice

Nu söker vi en driven och serviceinriktad vägdriftsarbetare till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…