Arbetande arbetsledare grönytor

Arbetande arbetsledare inom skötsel

För kunds räkning söker vi nu deras nästa arbetsledare inom skötsel/grönytor. 
 

Har du ett starkt affärssinne och relevant utbildning kommer du som arbetsledare att ha det övergripande ansvaret för en given resultatenhets dagliga verksamhet gällande trädgårdsskötsel. Trivs du med att leda ett ambitiöst och målinriktat team som vill skapa lönsamhet och ha nöjda kunder, då är du den vi söker. Vi erbjuder dig en stimulerande utmaning där du får arbeta tillsammans med ett mycket professionellt team i ett branschledande och framgångsrikt företag.

 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att du planerar och leder olika projekt. Det innebär att du inom ramen för dina projekt ansvarar för personal, arbetsmiljö, marknad och inköp. Du kommer tillsammans med Produktionschefen ha ansvar för att upprätta budget och resultatkrav för projektet. Du ansvarar för att projektets budget hålls genom aktiv merförsäljning och värdeskapande kundrelationer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar per vecka. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 2-årig eftergymnasial trädgårdsutbildning och som har erfarenhet i minst 4 år som arbetsledare av grönytor. Att du har körkort för personbil är också en förutsättning i tjänsten. Det är meriterande om du har arbetat som arbetsledare med tillsyn och skötsel av grönytor. Det krävs att du är en naturlig ledare som drivs av att leda och engagera ditt team för att ni tillsammans ska nå uppställda mål. För att lyckas i rollen måste du ha god ekonomisk förståelse och ha erfarenhet av anbudsarbete, inköp, budget- och resultaträkning. Din personlighet präglas av struktur och tydlighet. Du är en kreativ problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana samt fallenhet och intresse för administrativt arbete.

  • Område: Göteborg 41103 Odinsgatan 13
  • Titel: Arbetsledare
  • Sista ansökningsdag: 2020-01-31
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Account Manager
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+460733324014
Stäng meny