Hem / Lediga tjänster / Arbetschef – bygga upp avdelning!

Arbetschef – bygga upp avdelning!

Vi rekryterar en arbetschef till mark och anläggningsbolag. Företaget är etablerat i Stockholm men vill expandera till nytt geografiskt område – Östergötland och vi söker dig med geografisk koppling, lokal kännedom och ett kontaktnät i branschen i området.

Vi tror att du är i liknande roll idag alternativt platschefsroll och känner dig manad för nya utmaningar med större ansvarsområde. Eller driver du eget anläggningsbolag och vill göra detsamma yrkesmässigt men som anställd?

Ditt ansvarsområde blir primärt att bygga upp avdelningen för ditt geografiska område och sedan förvalta det tillsammans med dina kollegor.

· Driva in projekt – eget kontaktnät / kalkylavdelning

· Ekonomi

· Planering

· Personal

Företaget driver mark och anläggningsentreprenader i egen regi samt utförande- och totalentreprenader mot kommuner, föreningar och andra företag.

Vi söker dig med bra erfarenhet av branschen, du har drivit projekt mellan 5-10mkr i ledarroll. Som person är du öppen, du gillar nya idéer och sporras av förändringar.

Du bor i Östra Götaland – vart? Spelar oss ingen roll. Resor i arbetet förekommer!

Skicka ditt cv till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 så berättar vi mer om företaget och planen framåt.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
7 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
9 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
11 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…