Arbetschef Nord till NVBS

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Vi söker dig med många års erfarenhet inom mark och anläggningsbranschen som vill axla nya utmaningar hos NVBS som arbetschef. Vi ser antingen att du sitter i samma roll idag med liknande ansvarsområden alternativt jobbar som platschef och vill bredda dina erfarenheter. Har du drivit eget företag inom området i många år är det också intressant.

NVBS jobbar med projekt i främst norra Sverige – Sundsvall, Gävle och Stockholm. Som arbetschef kommer du ha övergripande ansvar för dessa områden vad gäller personal, ekonomi, kvalité och miljö. I rollen arbetar du med framtagning av kund- och marknadsplaner och du ansvarar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesuppbyggnad.

Dina främsta ansvarsområden:

  • Ansvar för att leda, engagera och utveckla din grupp.
  • Bedriva verksamheten och ditt geografiska område efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö.
  • Ansvarar för projektportföljen för dina kunder och projektuppföljning.
  • Marknadsaktiviteter; -bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer samt generera affärsmöjligheter.
  • Övergripande ansvar för budgetfrågor, så som prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp, med stöttning av våra supportfunktioner.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som chef med ekonomiskt ansvar och flerårig erfarenhet från en liknande roll. I grunden har du erfarenheter, kunskap och förståelse relaterad till branschen och byggprocesser.

Tjänsten är på alla sätt dynamisk, varierande och spännande. Din energiska sida och ditt engagemang kommer väl till pass när det är högt tryck. Du kommer att ha många kontaktytor internt inom koncernen och externt med kunder, myndigheter och andra intressenter och därför behöver du ha god kommunikationsförmåga och hög social kompetens.

NVBS är ett ungt bolag med mycket projekt på gång, de ska bredda organisationen i takt med att affärerna växer, skicka ditt CV till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har några frågor. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd hos kunden.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se.

  • Område: Sundbyberg 17266 Löfströms Allé 5
  • Titel: Arbetschef
  • Sista ansökningsdag: 2019-09-03
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny