Arbetschef till NVBS

Arbetschef Anläggning
Vi söker en affärsdriven och strategisk Arbetschef till vår kund NVBS som vill vara med och bygga upp en ny region, Stockholm/Mälardalen, inom affärsområdet Anläggning. NVBS är ett snabbväxande företag med familjekänsla, god lönsamhet och korta beslutsvägar.
 Vi söker dig med mångårig erfarenhet från mark- och anläggningsbranschen, som älskar att driva affärer och affärsutvecklingen framåt samt är en uppskattad ledare.

Vad kan vi NVBS erbjuda dig?
Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, förmånsbil och utvecklande karriärmöjligheter.

Dina nya utmaningar
Som Arbetschef inom affärsområdet mark och anläggning kommer du ha en nyckelroll i ett snabbväxande bolag med stark tillväxt och lönsamhet. I rollen ingår ansvar för en AC-grupp med affärs- och produktionsansvar för regionen. Det innebär att ansvar för att leda, utveckla och följa upp flera markprojekt utifrån företagets mål, strategier och budget. Arbetsuppgifter som ingår i rollen är projektstyrning, bearbetning av kunder, övergripande ekonomiansvar, budget- och prognosarbete, kvalité-, miljö- och arbetsmiljöfrågor, personal- och rapporteringsansvar, anbudsbearbetning, avstämningar internt och externt. Det ingår även i rollen som god ledare är att attrahera, stötta och utveckla medarbetare.

Rollen innebär också
Den här rollen innebär heltid med placering på vårt huvudkontor i Sundbyberg, Stockholm. Rollen förutsätter en del tiden ute i våra projekt och du kommer rapportera till Affärsområdeschef Anläggning. Rollen är bred och ger dig möjlighet att arbeta självständigt med eget ansvar.  

Vem är du?
Vi söker dig med mångårig dokumenterad erfarenhet av att arbeta som platschef inom mark- och anläggningsentreprenader med kompetens inom mark och anläggning. Meriterande med kompetens inom betong och grundläggning. Du har arbetat med budget- och prognosarbete, innehar kompetens inom entreprenadjuridik och har tidigare erfarenhet av Trafikverket som beställare. Du behärskar det svenska språket, innehar god datavana och innehar B-körkort.
Som person är du strategisk, driven och gillar att arbeta med affärsutveckling. Du är en uppskattad ledare, gillar att arbeta tillsammans i team med god kommunikativ förmåga. Du har hög social kompetens och är en varumärkesambassadör.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar.

NVBS
NVBS är en bolagsgrupp som grundades 2012 med målet att identifiera, utveckla och investera i nordisk infrastruktur. NVBS tillhandahåller specialister inom järnväg, mark och anläggning, både i egna entreprenader men även i partnersamarbeten. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och kompetens av att driva, tillsätta, arbetsleda och verkställa stora som små projekt. Vi är idag omkring 110 medarbetare runt om i Sverige och Norge med huvudkontor i Sundbyberg, Stockholm.
För att ligga i framkant för att utveckla nordisk infrastruktur arbetar vi inom gruppen mot värdegrunden ”Tillsammans I SPÅR”; Informativt, Säkert, Professionellt, Åskådligt och Rättvist.


Ansökan
Denna rekrytering samarbetar NVBS med Prowork och sköter alla ansökningar. Skicka in din ansökan till robert@prowork.se snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor och funderingar, kontakta Robert Gidlöf, 076 88 22 587 eller mejl robert@prowork.se.
 

Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Robert Gidlöf
Partner
robert@prowork.se
+4676-8822587