Arbetschef

Prowork är en auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är belägna i både Stockholm och Göteborg, men är verksamma i hela landet. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
Arbetschef till Flodéns

Om företaget
Välkommen till en organisation som står för trygghet och glädje att utvecklas.
Flodéns leder och genomför idag byggentreprenader åt större privata och offentliga fastighetsägare i Göteborgsområdet. Projektvolymen i de pågående entreprenaderna är mellan 100 – 300 MSEK. Sedan 2015 har Flodéns haft en stark tillväxt i både lönsamhet och omsättning. Under innevarande år omsätter Flodéns ca 750 MSEK med fortsatt god lönsamhet. Orderstocken uppgår till 1.100 MSEK.
Medarbetarna i Flodéns är alla involverade i utvecklingen av Bolaget, vilket skapar en företagskultur som stärker Bolagets konkurrenskraft i att leda och genomföra uppdrag.

Flodéns siktar på att samarbeta med 50/50 privata och offentliga kunder, varav merparten är återkommande. Vi vill som bolag kännetecknas som kompetenta inom komplexa projekt och då företrädesvis inom produktområdena; skola, hälsa och annan offentligt byggnad samt om- och nybyggnation av bostäder och kontor. Vår målsättning är att inom den kommande treårsperioden omsätta 1.200 MSEK per år och utöka vårt geografiska område till att även innefatta Halland och Bohuslän.

Flodéns ska ha ett tydligt varumärke där alla leveranser kännetecknas av hög servicenivå i hela byggprocessen och en unik kvalitet i slutprodukten.
Företagskulturen helt avgörande för att klara vår fortsatta utveckling. En företagskultur som präglas av Unik leverans och möjligheter för kunder och medarbetare att utvecklas.

Flodéns är idag 70 prestigelösa och engagerade ambassadörer som ser fram emot att få fler kollegor med hjärtat på rätt ställe och som vill vara med på en spännande utvecklingsresa.

Om tjänsten
Vi söker nu efter en erfaren, engagerad och prestigelös arbetschef med sinne för ekonomi och affärsmässighet. Du gillar samarbete och är duktig på att involvera dina medarbetare. Du har på ett ödmjukt sätt mod att fatta tuffa beslut samt ett engagemang som smittar av sig på övriga medarbetare, leverantörer och kunder. Din roll innefattar resultat-, kund- och personalansvar.

Om dig
Du har relevant utbildning och har idag flera års erfarenhet av motsvarande roll. Du är van vid att förhandla och har ett etablerat kontaktnät inom branschen. För oss är din kompetens och erfarenhet viktig, men ännu viktigare är din personlighet. I rollen som arbetschef är du en god förebild med Flodéns värderingar som grund. Som medarbetare förväntar vi oss att du är med och utvecklar företag, grupp och individ.
I denna rekrytering samarbetar Flodéns med Prowork AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt jimmy.eriksson@prowork.se. Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
 
  • Område: Göteborg 41103 Odinsgatan 13
  • Titel: Arbetschef bygg
  • Sista ansökningsdag: 2020-07-07
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Account Manager
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+460733324014
Stäng meny