Arbetsledare inom anläggning – YIT

YIT är Finlands största byggföretag och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Ett företag som är verksamma i 11 länder, i Sverige är de verksamma i hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och gedigen kunskap.

Vi söker nu en arbetsledare med erfarenhet av betong och/eller anläggning till YIT – Stockholm där allt fler projekt blir aktuella.

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet inom området i ledande befattning, som arbetsledare. Meriterande om du har utbildning inom anläggning. Du motiveras av att engagera och utveckla dina medarbetare.

Som person och i din arbetsroll är du ödmjuk och uppskattar att arbeta med människor, både inom och utanför organisationen. Du gillar ordning och reda samt är noggrann i ditt arbete.

Krav för tjänsten:

– Arbetslivserfarenhet

– Svenska, flytande i tal och skrift

– Datorvana, inklusive Office-paketet

– B-körkort

YIT erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som vill gå utanför din comfortzone. Det finns möjlighet för dig och dina kollegor att växa med rätt projekt.

Nu vill vi hitta dig som vill vara med på resan ihop med vår kund!

YIT erbjuder en spännande vardag med bra förmåner i ett expanderande företag. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Skicka ditt CV och personliga brev till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har frågor om tjänsten.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

  • Område: Solna 17141 Svetsarvägen 24
  • Titel: Arbetsledare
  • Sista ansökningsdag: 2019-11-21
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny