Arbetsledare inom mark – nästa steg?

Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och som vill ta nästa steg som arbetsledare i ett mindre företag på norra sidan Stockholm. Idag är det VD, en maskinist och tre anläggare som arbetar samt underentreprenörer. Du behövs för att leda/fördela arbetet, stötta med inköp samt även utföra arbetet praktiskt, till en början. Du rapporterar direkt till VD och stöttar honom. Projektet ligger på en omsättning runt 5mkr och upp och ni jobbar med ca 7 projekt parallellt.

I tjänsten finns goda utvecklingsmöjligheter då företaget växer och kommer med tiden kräva ytterligare ansvar i en mer administrativ roll.

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av projekt inom mark och anläggning. Som person är du engagerad och nyfiken, du har en känsla och en smidighet mot människor i din omgivning.

B-körkort är ett krav då bil är en av förmånerna och krävs för att ta sig runt mellan projekten. Förutom bil och utmaningar så erbjuder rollen andra förmåner.

Placeringsort: Arlandastad, norra Stockholm/Uppsala.

Vill du veta mer? Skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

  • Område: Arlandastad 19560 Generatorgatan 26
  • Titel: Arbetsledare
  • Sista ansökningsdag: 2019-10-21
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny