Hem / Lediga tjänster / Arbetsledare inom mark

Arbetsledare inom mark

Arbetsledare inom mark och anläggning

Om vår kund
Vår kund är en växande aktör inom mark- och anläggningsentreprenad med fokus på VA-projekt i mellansverige. Sedan starten 2016 har dom kontinuerligt expanderat och söker nu en duktig och erfaren arbetsledare.

Om rollen
Som arbetsledare kommer du att vara en nyckelperson i produktionen, vi söker dig som varit arbetsledare länge och som är redo att gå mot Platschefsrollen. Du erbjuds konkurrenskraftig lön och förmåner, bor du inte på orten finns möjlighet till boende och  att jobba längre dagar men färre dagar i veckan. 

I rollen som arbetsledare kommer du att ha ansvar för att leda och fördela arbetet på projektet samt bistå platschefen, det kan vara att hantera administrativa uppgifter så som arbetsberedningar, personalliggare och riskanalyser med mer. Du jobbar som spindeln i nätet med platschef och övriga teamet för att säkerställa effektiv produktion och hög kvalitet på utförda arbeten.

Idag finns projekten i Eskilstuna, Enköping, Uppsala och Stockholm – så vi söker dig som inte har något emot att röra på dig. 

Krav

  • Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som arbetsledare inom mark och anläggning. Har du kunskap inom VA-projekt är det särskilt meriterande.
  • Som person bör du vara strukturerad, kommunikativ och prestigelös, och ha förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
  • B-Körkort
  • Kunskap i Next-produktionssystem är meriterande.
Vår kund erbjuder en stabil och trygg arbetsplats med goda ekonomiska förutsättningar och en platt organisation som möjliggör snabba beslutsvägar. Dom är inriktade på att fortsätta växa och satsa framåt, och är en del av en koncern med stark närvaro inom branschen. Här får du möjlighet att vara en del av ett dedikerat och kompetent team där man strävar efter ordning och reda samt hög kvalitet i allt.

Är du den vi söker? – Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på 073-506 68 39 vid frågor. 

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. 

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Truckkörande lagerarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga lagermedarbetare till vår kund verksamma inom bygghandel i de södra av Stockholm.  I rollen…
2 dagar sedan

Vi söker duktiga murare

Vi letar efter skolade murare med minst några års dokumenterad erfarenhet och goda referenser. Du som söker kommer att…
2 dagar sedan

Maskinförare sökes för kommande uppdrag!

Lösningsorienterad maskinförare sökes för kommande uppdrag!  Vi söker dig som är arbetsvillig och tycker om ett fysiskt arbete med…