Hem / Lediga tjänster / Arbetsledare inom rental

Arbetsledare inom rental

Driven arbetsledare inom rental sökes!
Just nu söker vi en arbetsledare till en av våra kunder inom rental här i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med stora möjligheter till en tillsvidareanställning, antingen hos oss på Prowork eller direkt hos kunden. 

Arbetsuppgifter:
Som arbetsledare kommer du leda och fördela det dagliga arbetet och se till att logistiken fungerar samtidigt som du samarbetar med övriga segment på filialen. Du kommer även ansvara för att driva verksamheten framåt, vilket innebär att du behöver vara driven, engagerad och vara intresserad av ständiga förbättringar. I rollen kommer du att arbeta självständigt och få stort ansvar i en omväxlande verksamhet där du också har mycket kundkontakt.

Om dig:
Vi söker dig som har ett stort intresse för logistik och service samt tidigare erfarenhet från en arbetsledande position. Som person är du strukturerad, ansvarsfull och får saker gjorda. Du trivs i en ledande roll, är duktig på att planera arbetsdagarna för teamet samt har en god förmåga att skapa och bygga ett engagerat team. 

Krav: 

  • B-körkort 
  • Truckkort 
  • Svenska i tal & skrift 
  • Datavana 

Meriterande: 

  • Tidigare erfarenhet av byggbranschen & arbetsledning 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in ditt Cv via annonsen redan idag!

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…