Hem / Lediga tjänster / Arbetsledare – Lambertsson, Sollentuna.

Arbetsledare – Lambertsson, Sollentuna.

Vi söker en operativ arbetsledare till Lambertsson i Sollentuna. Du kommer i rollen ansvara för att leda och fördela arbetet för fyra servicemedarbetare på verkstadsgolvet. Du, tillsammans med filialchefen ser till att verksamheten utvecklas framåt vad gäller rutiner och arbetssätt.

Det viktigaste för den här rollen är inte din erfarenhet – absolut ser vi en bakgrund från verkstad som ett stort plus, men är det från bilar, entreprenadmaskiner, lastbil eller motorcykel? Det spelar ingen roll! Vi söker en person, en lagspelare! En god människokännare som vill utveckla verksamheten och ha en god arbetsmiljö för sig själv och sina kollegor.

Ansvarsområden:

– Leda / fördela arbetet

– Returhantering

– Beställa material

Jobbar du som mekaniker idag och känner att det är dags? Eller Jobbar du i ledande roll idag men vill utvecklas inom annan verksamhet med andra maskiner?

På Lambertsson går laget före jaget och prestigelöshet är viktigt!

Skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har frågor om jobbet. Du blir direkt anställd av Lambertsson.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
8 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
10 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
12 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…