Arbetsledare/Platschef Anläggning

Platschef/arbetsledare markentreprenad:
Som arbetsledare/platschef hos vår kund får du jobba på en arbetsplats med fokus på trivsel och utveckling, där ansvar och hög kompetens är nyckelord. Med högt uppsatta mål drivs ni mot ständig förbättring.

Om tjänsten:
Som arbetsledare/platschef styr du såväl den dagliga samt övergripande planeringen på respektive projekt för bästa ekonomiska utfall i kombination med rätt kvalité. Du kommer ha ansvar för en aktiv kundkontakt med våra kunders motsvarighet eller på mindre arbeten- slutkunden. Vi sätter värde på långsiktighet, ärlighet och kundvård.

Kvalifikationer:
Vi ser att du genom utbildning och/eller yrkeserfarenhet har skaffat dig goda kunskaper inom alla förekommande moment som arbetsledare/platschef och att du brinner för service och kundbemötande. Du har goda kunskaper inom ritningsläsning, skalor och omräkning av dessa samt bra koll på anläggningsbranschens områden. Du har också en förmåga att se helheten i respektive projekt.
I denna roll är både kommunikation och ledarskap en viktig del då mycket av arbetet kommer handla om just det- att leda, entusiasmera och kommunicera för att uppnå hög produktion till rätt kvalité. Som projektledare hos vår kund har du övergripande personalansvar och det är din uppgift att se till att arbetstider och förhållningsregler följs. Det kommer också vara en del administrativt arbete som notering av material, beställningar etc.
Du har erfarenhet av projekt mellan 3-10 miljoner och du bor med fördel nånstans mellan Alingsås och Vara.

Dessutom krävs följande:
  • Goda kunskaper i arbeten med planlaser/rörlaser/tvåfalls laser och inställning av dessa.
  • God förståelse för vilka fall som krävs på olika ytor/rörläggningar för ett fullgott slutresultat.
  • God förmåga att räkna ut fall på rör/ytor för funktionella fall eller fall enligt ritning.
  • Goda kunskaper i egenkontroll och Mark AMA.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Senior rekryteringskonsult
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+46733324014