Arbetsledare – Stort infrastrukturprojekt

YIT är Finlands största byggföretag och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Ett företag som är verksamma i 11 länder, i Sverige är de verksamma i hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap.

Vi söker nu en arbetsledare med tre års relevant erfarenhet till YIT – Stockholm. Har du erfarenhet av projekt inom infrastruktur eller markarbeten är det meriterande.

I rollen leder du arbetet ute i produktion och har nära kontakt med maskinister och yrkesarbetare. Du ansvarar för egenkontroller och arbetsberedningar. Din roll är dessutom att involvera yrkesarbetare, UE och andra relevanta yrkeskategorier.

En del av din roll är även att skapa god stämning i gruppen!

Som person motiveras du av att engagera och utveckla dina kollegor, du är ödmjuk och uppskattar att arbeta med människor, både inom och utanför organisationen. Du gillar ordning och reda samt är noggrann i ditt arbete.

Krav för tjänsten:
– Relevant arbetslivserfarenhet
– Svenska, flytande i tal och skrift
– Datorvana, inklusive Office-paketet
– B-körkort

YIT erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som vill gå utanför din trygghet. Det finns möjlighet för dig och dina kollegor att växa med rätt projekt.

Nu vill vi hitta dig som vill vara med på resan ihop med vår kund!

YIT erbjuder en spännande vardag med bra förmåner i ett expanderande företag. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Skicka ditt CV och personliga brev till Cecilia@prowork.se eller maila om du har frågor om tjänsten.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
 
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny