Hem / Lediga tjänster / Arbetsledare Sveab anläggning

Arbetsledare Sveab anläggning

Erfaren Arbetsledare inom anläggning

Nu söker vi en Arbetsledare till SVEAB – en arbetsgivare som tror på att växa tillsammans. SVEAB är ett av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Du erbjuds en stabil och bra kultur där personalen alltid går först.  Söker du en möjlighet att arbeta på ett framstående företag inom bygg- och anläggningsbranschen med goda karriärmöjligheter och en engagerad arbetsmiljö och familjär stämning – så är detta helt rätt!

Rollen som Arbetsledare:
Vi söker dig med minst 3 års gedigen erfarenhet inom anläggningsprojekt. Affärsområdet utför projekt inom LOU, LUF och privat upphandling. Teknikinriktning och specialitet är Mark och Va.
Marknaden är inom Stockholm Mälardalen. Geografiskt så jobbar man utifrån historik och boende, men projekten kan variera. Som arbetsledare har du en viktig roll och dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att självständigt leda och styra i projekt utifrån ekonomi, tid och krav. Du har en tät dialog med platschefen till vilken du rapporterar och får delegerade arbetsuppgifter av. Du säkerställer att arbetet blir fackmannamässigt utfört och genom god kommunikation säkerställer du att yrkesarbetarna har nödvändig information och kunskap om vad som ska utföras. Projekten kommer med stor sannolikhet att vara på norra sidan. 

Krav

Bakgrund:

 • Bred kompetens inom mark- och anläggningsentreprenad.
 • 3 år inom mark- och anläggning som Arbetsledare eller motsvarande.
 • Erfarenhet av projekt i olika storlekar och komplexitet.

Kompetens och behörigheter:

 • Klara av en säkerhetsprövning.
 • Självständig produktionsledning – dvs självgående, med förmågan att ta egna initiativ och driva projekt framåt.
 • B-körkort
 • Behärska Officepaketet
 • Behärska svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Meriterande:

 • APV
 • Safe Construction
 • Byggbranschens miljöutbildning
 • KMA

Din personlighet gör skillnaden!
Vi söker dig med vilja och förmåga att leda människor och grupper, som trivs med att bygga relationer både internt och externt. Du är en framdriftsmotor när det kommer till din egen och andras utveckling, och du har en naturlig drivkraft att uppnå resultat och att ta dig framåt.
 
Vad du erbjuds: 
Förutom utvecklande karriärmöjligheter erbjuds du förmåner som kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar, företagshälsovård och hälsoundersökningar, generöst friskvårdsbidrag och förmånsbil.

Process
Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på sanna.vestin@prowork.se vid frågor.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. 
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Talent Manager Göteborg

Nu söker vi en driven Talent Manager till vårt kontor i Göteborg! Prowork är ett kompetensföretag specialiserat mot industrin,…
3 dagar sedan

Nu söker vi en Besiktningstekniker

Nu har vi nöjet att rekrytera en besiktningstekniker till Disab i Eslöv. För att lyckas i rollen ser vi…
5 dagar sedan

Lösningsorienterad fastighetstekniker

Vill du arbeta för ett innovativt och expanderande företag i en mångsidig roll där varje dag är annorlunda? Letar…