Hem / Lediga tjänster / Arbetsledare TA-Material

Arbetsledare TA-Material

Prowork rekryterar arbetsledare till Lambertsson Jordbro som erbjuder helhetslösningar inom trafikanordningar och uthyrning av TA-Material.

I rollen som arbetsledare ansvarar du för planering och ledning av den dagliga verksamheten. Du ser till att uthyrning och underhåll av TA-Material fungerar och att kunderna får den leverans av material som förväntas enligt önskemål. I rollen jobbar du även med fakturering, beställning av TA-material till filialen och hantering av ordrar.

Du upprättar trafikanordningsplaner utifrån de lagar och krav som Trafikverket och kommun ställer (vilka du även är kontaktperson mot). Du bidrar med viktig expertkunskap – mot kunder men även internt vid anbudsförfarande. Kan förekomma utomhusarbete och arbete på kväll / helg och natt.

Vi söker dig med erfarenhet från ledande positioner – teamledare, arbetsledare, projektledare från branschen. Meriterande är om du har erfarenhet av just TA-Material och säkerhet på väg 2 och 3. B-körkort är ett krav och du behöver ha god datorvana.

Som ledare är du engagerad och ansvarsfull, sätter kunden i fokus och är mån om att leverera ett arbete med hög kvalité.

Skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har frågor om rekryteringen. Du blir direkt anställd av Lambertsson.
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
6 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
8 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
10 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…