Arbetsledare till vår kund inom skadeservice och sanering i Stockholm

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är verksamma i hela Sverige och har kontor i Stockholm och Göteborg. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
Arbetsledare till vår kund inom skadeservice och sanering i Stockholm

Vår kund är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden, sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag.  

Vi söker två arbetsledare, en till södra och en till norra Stockholm!

OM TJÄNSTEN

Som arbetsledare kommer du att ha planeringsansvar för en grupp saneringstekniker. Du leder det dagliga arbetet och ansvarar för planering av uppdrag efter bland annat bränder och vattenskador.
Du sköter besiktningsprotokoll, uppföljningar under pågående uppdrag, ansvara för dokumentation, sammanställning av fakturaunderlag och fakturering. Du får stor möjlighet att planera din egen tid och forma tjänsten utifrån dina erfarenheter och din kompetens. I din roll kommer du att ha nära kontakt med våra kunder, exempel på kunder kan vara försäkringsbolag, fastighetsbolag och privatpersoner.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Dokumentation
– Personalplanering
– Kundkontakt
– Fakturering

KOMPETENSER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har arbetslivserfarenhet från sanering, bygg- eller försäkringsbranschen. Du är effektiv och noggrann och har god datavana samt har lätt för att sätta dig in i nya system. Vid behov stöttar du upp med praktiskt arbete och du har lätt för att prioritera om arbetsuppgifter vid behov.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda grupper, i arbete eller på din fritid. Det viktiga är att du har rätt personliga egenskaper för att kunna leda en grupp. Som person är du kommunikativ och lyhörd. Du har lätt för att samarbeta med olika personer och har en mycket god förmåga att påverka och motivera andra i din närhet. Du är noggrann och strukturerad, har förmågan att agera lugnt, rationellt och en bra prioriteringsförmåga.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vår kund har ett positivt utvecklingsklimat som ger dig goda utvecklingsmöjligheter i en spännande miljö.

Låter detta intressant?

Tveka inte med att skicka in din ansökan på mejl till robert@prowork.se redan idag. Inkludera CV samt personligt brev. Vid ytterligare frågor kontakta ansvarig rekryterare Robert på 0768822587.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Robert Gidlöf
Partner
robert@prowork.se
+4676-8822587