Hem / Lediga tjänster / Arbetsledare Underhåll

Arbetsledare Underhåll

För kunds räkning söker vi arbetsledare till underhållsavdelningen på industri. 

Arbetsuppgifterna för fabrikens Underhållsavdelning fokuserar på att främja hög driftsäkerhet genom förebyggande, förutseende och avhjälpande åtgärder samt analyser och åtgärder för att bibehålla eller förbättra utrustningars prestanda. Underhåll verkar för att den tekniska tillgängligheten påverkar OEE-talet positivt.  
Underhållsavdelningen ansvarar för underhållsförrådet och har fastighetsansvar.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
I rollen som arbetsledare ingår ansvaret att leda, planera och ständigt utveckla och förbättra organisationen med fokus på säkerhet, kvalitet, leverans och produktivitet.
Rollen innebär övergripande personalledning att samordna arbetet och säkerställa att resurserna, både personellt och maskinellt utnyttjas på ett optimalt sätt. I rollen ingår att kommunicera och arbeta efter uppsatta mål och KPI:er.
Du ska säkerställa att arbetet bedrivs enligt lagar, regler och policys för arbetsrätt och arbetsmiljö. Du kommer att hålla medarbetarsamtal och lagmöten.

Beskrivning av kvalifikationer:
Du har en gymnasieutbildning, och då gärna med teknisk eller motsvarande inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet som till exempel produktionsledare inom tillverkande industri med kunskap inom produktionsteknik eller maskinteknik i ryggen. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
Du har ledarerfarenhet och är väl förtrogen med att leda genom andra. Vi ser gärna att du har vana av leaninfluerat tänk och har du erfarenhet från fordonsindustrin eller annan industri i framkant, ser vi det som meriterande.
Du behärskar svenska i såväl tal som skrift och du är kommunikativ och utåtriktad med erfarenhet och förmåga att coacha och utveckla medarbetare.
Du har ett motiverande ledarskap och en hög grad av eget driv och engagemang. Du innehar en god problemlösningsförmåga och är en ansvarstagande person.
Du erbjuds en öppen, positiv och framåtriktad miljö i ett expansivt bolag med intressanta utvecklingsmöjligheter.

Placering: Färgelanda 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
3 dagar sedan

Erfaren mekaniker till ledande aktör!

Prowork Göteborg skall rekrytera en fältmekaniker/fälttekniker till en av Sveriges ledande aktörer inom entreprenadmaskinbranschen. Bolaget har fullserviceanläggningar och är…
3 dagar sedan

Drifttekniker

Drifttekniker Prowork söker nu en styr- och reglertekniker inom ventilation till Coor. Vi erbjuder ett varierande arbete för dig…
3 dagar sedan

Serviceinriktad vägdriftsarbetare sökes

Nu söker vi en driven och serviceinriktad vägdriftsarbetare till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…