Hem / Lediga tjänster / Area Sales Manager i syd till PARADOR

Area Sales Manager i syd till PARADOR

Bli en del av PARADORs resa som Försäljningsrepresentant för Sverige Syd, på en växande marknad och med ett inspirerat team!

file

Som Area Sales Manager hos PARADOR

kommer ditt primära ansvar ligga på att utöka affärerna i din region som består av Skåne, Blekinge, Småland och Öland, både genom nya och befintliga kunder och relationer. Du kommer från ax till limpa, där du både öppnar och stänger affärer, att självdrivande arbeta mot att expandera verksamheten inom din region och ansvarar bland annat för att:

 • Identifiera förvärvspotentialer
 • Övervaka marknad och konkurrens
 • Uppföljning av leads från Inside Sales
 • Teknisk övervakning av byggprojekt
 • Omsättning och marginaler
 • Framställning av försäljningsrapporter
 • Spårning av kundaktiviteter i CRM-systemet (Salesforce)

Internt arbetar du bland annat nära Inside Sales och Kundservice. Externt är du rådgivande och ett stöd för dina kunder, hanterar klagomål, och anordnar och genomför utbildningsevenemang och mässor. ​​​​​​Du arbetar nära dina kunder, både på plats och via olika digitala medel, samtidigt som du kontinuerligt utökar ditt nätverk. PARADORs innovativa golvprodukter presenterar du för dina B2B-kunder samt för arkitekter och designers. Oavsett om det är i butiken, på kontoret eller på byggarbetsplatser – du hittar den mest effektiva individuella lösningen för dina kunder!

Du har mycket god kompetens inom

kommunikation, förhandling och försäljningsstängning, och minst tre års erfarenhet av fältförsäljning. Du kommer från golv-, inrednings- eller byggmaterialhandelssektorn, och gärna från försäljning av lite mer komplexa produkter som kan kräva sin förklaring. Vidare så har du hög kund- och serviceinriktning, och är flexibel och självständig i ditt arbetssätt samt:

 • God teknisk förståelse
 • Vilja att resa på flera arbetsdagar
 • B-körkort
 • Erfarenhet av MS Office-paketet
 • Van användare av CRM-system

Du har förmåga att arbeta i team kombinerat med ett systematiskt och målinriktat arbetssätt.

Som person är du

strukturerad, driven och har en engagerande framtoning. Du är resultatdriven samtidigt som du är serviceinriktad, vänlig och har en rådgivande ådra.

Ansökan

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi behandlar ansökningarna löpande och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag.
För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Elise Ahlbertz.

Anställning hos: PARADOR

PARADOR grundades 1977 och är idag en känd tillverkare av fina golvlösningar, inklusive lyxiga vinylplattor, laminat- och parkettgolv med produktionsanläggningar i både Österrike och Tyskland. PARADOR är en stolt del av den 150-åriga $2,8 miljarder CK Birla Group som har ett globalt fotavtryck inom sektorer som tillverkning, mjukvarutjänster och hälsovård. PARADOR strävar efter att avsevärt utöka deras globala fotavtryck inom en snar framtid och ser därav flera strategiska tillväxtförbättringar, investeringar i både talang och anläggningar, såväl som i deras distinkta produktsortiment.

Läs mer om PARADOR här.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Produktionschef till Winab

Vi rekryterar nu en produktionschef till Winab Vikväggar – Nordens ledande leverantör av vikväggar, blockväggar och glasvikväggar. Winab erbjuder flexibla och…
1 dag sedan

Mekaniker – Göteborg

Nu söker vi en driven mekaniker i Göteborg!  Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt verkstadsarbete – har…
1 dag sedan

Trafikservice

Nu söker vi en driven och serviceinriktad vägdriftsarbetare till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…