Hem / Lediga tjänster / Automationsingenjör med fokus på programmering

Automationsingenjör med fokus på programmering

B&R Industrial Automation söker efter erfarna ingenjörer som kan komplettera och stärka deras automationsteam. Du kommer att vara en viktig del av teamet som arbetar med att skapa automatiserade lösningar för en rad olika kunder och branscher. Här kommer du till en innovativ arbetsplats som värderar kreativitet, samarbete och en stor passion för teknik.

Som Automationsingenjör hos B&R kommer du

att arbeta med varierande projekt som inkluderar det fulla spektrumet av modern automationshård- och mjukvara, kompletterat med spännande expansioner inom IT & IoT. Du kommer att arbeta med allt från design och prototypframställning till programmering, testning och driftsättning. Under hela processen är du nära kunden där du och teamet skapar industrins nästa generations maskiner. Exempel på teknologier att arbeta med i kundprojekt kan vara:

  • Visionsystem
  • Motion/Servoteknik
  • Adaptiva bansystem
  • Robotik
  • IIoT
  • Edge deployment
  • AWS molnberäkningar & maskininlärning
  • Modellering & simulering

Dessa projekt har bland annat skrivits i C, ST, Javascript, .NET, NodeJS, REACT, SQL och C++.

Du har minst fyra års erfarenhet inom automationsbranschen och

är en skicklig programmerare i ST eller C. Du har ett stort tekniskt intresse för automation och programmering, och kanske har du redan erfarenhet av att arbeta med moderna automationsteknologier eller inom närliggande IT-områden. Du intresserar dig för digitalisering, innovation, är nyfiken av din natur och trivs med att ibland få vara ute hos kund. Förutom att du är en stjärna inom programmering så är krav för rollen att du har körkort samt talar flytande svenska och engelska.

Om B&R

B&R Industrial Automation är en del av ABB gruppen, en trendskapare och ett av de mest framgångsrika företagen inom automatisering, maskinteknik och intelligent automation. Läs mer HÄR.
Som en ledare inom automatisering och innovatör, erbjuder B&R dig en utvecklande arbetsplats med attraktiva möjligheter där du givet också får vara en del av deras expansion och framgång. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande jobb med ett individuellt introduktionsprogram.

Vi behandlar ansökningarna löpande och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Elise Ahlbertz.

Anställning hos: B&R Industrial Automation, Malmö

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Produktionschef till Winab

Vi rekryterar nu en produktionschef till Winab Vikväggar – Nordens ledande leverantör av vikväggar, blockväggar och glasvikväggar. Winab erbjuder flexibla och…
1 dag sedan

Mekaniker – Göteborg

Nu söker vi en driven mekaniker i Göteborg!  Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt verkstadsarbete – har…
1 dag sedan

Trafikservice

Nu söker vi en driven och serviceinriktad vägdriftsarbetare till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…