Hem / Lediga tjänster / Business Manager till IAC Group Sweden AB

Business Manager till IAC Group Sweden AB

Söker du efter en ny utmaning inom fordonsindustrin och har erfarenhet från bilindustrin? Då är det här din chans att ta nästa steg i din karriär! IAC Group Sweden AB befinner sig i en spännande fas och söker nu en passionerad Business Manager för vår verksamhet i Skara.

Om oss:
IAC Group Sweden AB är en ledande europeisk leverantör av interiöra och exteriöra system samt akustikkomponenter till fordonsindustrin. I koncernen finns 29 fabriker och tre av dessa produktionsenheter i Sverige, närmare bestämt i Göteborg, Färgelanda och Skara. I Skara är vårt team på ca. 450 anställda dedikerade till att konstruera, producera och leverera högkvalitativa inredningskomponenter. Processerna är främst formsprutning/ gjutning och montering av plastdetaljer avsedda för inredning inom fordon. Vi jobbar nära våra kunder och leverantörer inom och utanför Europa och strävar ständigt efter innovation och förbättring.

Om rollen:
Som Business Manager hos oss kommer du ha det kommersiella ansvaret för befintliga och potentiella affärer med en av våra största kunder. Du kommer vara den som ansvarar för förändringar, förbättringar och tar hand om alla kommersiella förhandlingar. Dina arbetsuppgifter inkluderar även rapportering i IAC givna format samt uppföljning av nyckeltal, Du har ett tätt samarbete med flera olika medarbetare inom IAC, samt ansvarar för att kunden får rätt underlag vid varje förfråga. Flexibilitet och affärssinne är nyckelord för denna roll.

Vem vi söker:
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av teknisk försäljning, det är meriterande om du har erfarenhet från bilindustrin i en liknande roll. Vi ser gärna att du har god kunskap inom tekniska frågor. Du är van vid att arbeta med stora kundkonton, vass i Office paketet och har en högskola/universitetsutbildning inom teknik eller ekonomi.
Det här jobbet passar dig som är affärsmässig, analytisk och flexibel i ditt arbetssätt. För att bäst klara denna roll bör du vara lösningsorienterad, in lyssnade och kommunikativ. Det är viktigt att du trivs i ett högt arbetstempo och är stresstålig. Som person är du nyfiken och engagerad och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och nya system. Du har goda svenska och engelska kunskaper i tal och skrift och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roll inom en internationell koncern.

Vad kan IAC Group erbjuda dig?
I denna roll får du arbeta med stor frihet och mandat. Du får möjlighet att jobba med spännande kunder tillsammans med ett erfaret och professionellt team. Här jobbar du i en internationell koncern med många kontaktytor och utvecklingsmöjligheterna är stora för rätt person.
Är du redo för detta äventyr? Skicka in din ansökan redan idag!

 

Är du den vi söker? – Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Malin Blomqvist på 073-505 93 26  vid frågor. 

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. 

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
17 timmar sedan

Säsongsjobb Grönyteskötsel

Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Göteborg! Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen…
2 dagar sedan

Betongare med formkunskap

Vi letar efter erfarna betongare/armerare med formkunskaper och som ska kunna arbeta med avancerad formsättning. Som betongare/armerare kommer du…
2 dagar sedan

Trafikansvarig sökes omgående!

Nu söker vi en driven och serviceinriktad trafikansvarig till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…