Hem / Lediga tjänster / CNC operatör / CNC maskinist till Sollentuna

CNC operatör / CNC maskinist till Sollentuna

CNC Operatör se hit!
Vår kund inom montering, inredning och Snickeri är en framstående aktör inom försäljning, konstruktion och ritningar av affärsdiskar och butiksinredningar. De specialiserar sig på tillverkning och installation av byggnads- och inredningssnickerier. 

Nu söker de en erfaren CNC operatör till deras verksamhet i Sollentuna med starka färdigheter inom skärande bearbetning, särskilt inom fräsning.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer inkludera att rigga verktyg, ställa in program, tillverka detaljer, samt avsyning och viss montering. Du bör ha en relevant utbildning inom skärande bearbetning eller minst 2 års erfarenhet som CNC-operatör med kunskap om att ställa och programmera maskiner. Erfarenhet av AutoCAD-system och ritningsläsning.

Krav och Profil:

  • Utbildning inom skärande bearbetning, främst inom fräsning.
  • Goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.
  • Ansvarsfull, noggrann, utåtriktad och socialt kompetent.
  • Självgående och problemlösningsinriktad.
  • Truckkort och B-körkort är önskvärda men inget krav.

Maskin Operatör: Vi söker en maskinoperatör som prioriterar säkerhet och trivs i en ansvarsfull roll. Som lagspelare fokuserar du på service samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt. Din noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och sociala kompetens är avgörande för denna roll. Engagemang, strukturerat arbete och ordning och reda är viktiga egenskaper för att trivas i denna position.

Ansökan: Varmt välkommen med din ansökan om du vill vara en del av vårt dedikerade team och bidra till vår fortsatta framgång. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med engagerade och skickliga individer.

Gör din ansökan via länken, och har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: viktoria.janmicks@prowork.se eller 073 506 72 31

Varmt välkommen med din ansökan! 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 timmar sedan

Servicetekniker inom andningsskydd och dykutrustning till verkstad

Servicetekniker till Interspiro verkstad i Täby Vi på Prowork kompetens hjälper nu vår kund Interspiro att söka efter en…
8 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…