Hem / Lediga tjänster / CNC-operatör sökes till Göteborgsområdet

CNC-operatör sökes till Göteborgsområdet

Vi söker erfarna CNC-operatörer för kommande uppdrag hos kund i Göteborgsområdet 

I rollen som CNC-operatör kommer du bland annat arbeta med programmering, fräsning och svarvning. Både manuell fräs och svarv samt CNC svarv 2axl och CNC fräs FlerOp 3axl. 
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med stora möjligheter till en tillsvidareanställning, antingen hos oss på Prowork eller direkt hos kunden. 
 

Om dig

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och har tidigare erfarenhet av yrket, alternativt förvärvat dig kunskapen genom din arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån breda roller med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är positiv, driven och som trivs med att jobba i både grupp och självständigt. Vidare skall man vara lösningsorienterad och mån om att utföra sitt arbete med hög kvalité. Du är självgående med ett stort teknikintresse. Du besitter IT kompetens och har lätt för att lära dig nya saker.

Krav

  • Vi ser gärna att du har 2-3 års erfarenhet av liknande tjänst
  • Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Ange i ditt CV eller personliga brev vilka CNC-maskiner du har erfarenhet av att arbeta med och eventuellt andra specifika kompetenser du besitter. 
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag. 
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
7 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
9 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
11 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…