Hem / Lediga tjänster / Customer Quality Engineer till BorgWarner

Customer Quality Engineer till BorgWarner

BorgWarner i Landskrona söker en kvalitetsingenjör till Quality & Environment teamet (CQE)

Som Customer Quality Engineer

kommer du vara kontaktperson gentemot BorgWarners kunder. Du kommer äga dina processer och på en hög teknisk och komplex nivå projektleda de kundrelaterade kvalitetsproblem och reklamationer som kommer in genom att bland annat:

  • Genomföra analyser
  • Följa upp kostnader relaterade till kundärenden
  • Identifiera felorsaker och lösa problem genom att använda principerna i 8D metoden
  • Sammanställa, och presentera analys och korrigerande åtgärder till kund
  • Verka som spindeln i nätet internt

Du kommer även arbeta proaktivt med kvalitetsrelaterad analys och problemlösning samt att supportera produktions- och leverantörskvalitet. Du är även delaktig i PPAP arbetet till kund. En viktig del i arbetet är att kontinuerligt förmedla kunders problem internt och adressera dem rätt inom BorgWarner.

Rollen innebär många interna och externa kontakter, har en hög analytisk och teoretisk nivå och innefattar mycket operativt arbete med felsökning. En viss del resande kan komma att förekomma.

Vi söker dig som har

en civil- eller högskoleingenjörsexamen, förmodligen inom mekanik/mekatronik och några års arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter från tillverkande industri. Du har en mycket god teknisk vana, är en fena på dokumentation och administration, samt erfarenhet från att projektleda och leda externa möten. Vi ser också att du har systemförståelse och gärna viss mjukvarukompetens. Vidare så arbetar du kundnära och har vana ifrån att hantera olika typer av kunder och samtal.

Du uttrycker dig obehindrat både i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Körkort är också krav för rollen.

Som person är du

nyfiken, analytisk och drivande. Du får saker och ting att hända, är en duktig problemlösare och har vana och förmåga att ta egna beslut samt driva projekt. Vidare så är du öppen och kommunikativ och trivs med många sociala kontakter i arbetet. Du trivs i en organisation med ett högt tempo som har många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är lyhörd, strukturerad och har en hög grad av självständighet och integritet.

På BorgWarner

har du nära till produkten och produktionen. De erbjuder dig en mångfacetterad roll i en miljö som präglas av en stark teknikutveckling. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt, i samarbete med mycket kompetenta medarbetare och kunder, som är kända biltillverkare som t.ex. Volkswagen, BMW, Volvo och Land Rover.

Kvalitetsteamet är ett sammansvetsat gäng där miljön präglas av en familjär och god stämning med såväl humor som högt engagemang. Ni delar kunskap sinsemellan och ser det som naturligt att använda varandra som bollplank i olika frågeställningar. Du kommer snabbt bli en del av gänget samtidigt som du i din roll också har nära kontakt med övrig verksamhet och får möjlighet att påverka såväl produkt som process och metoder.

Vi behandlar ansökningarna löpande och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Elise Ahlbertz, eller Jerry Stenberg på jerry.stenberg@prowork.se eller 0709 11 80 28.

Anställning hos: BorgWarner Sweden AB, Landskrona

 

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
6 timmar sedan

Mekaniker

Nu söker vi en erfaren fordonstekniker till vår kund! Vi söker nu en engagerad fordonstekniker för en heltidsanställning hos…
8 timmar sedan

Platschef som brinner för ROT till K 21

Om  K 21 Entreprenad ROT AB ”Det är många som förmodligen inte känner till oss på K21 ROT –…
10 timmar sedan

Returarbetare inom TA-material sökes!

Returarbetare inom TA-material sökes!  Nu söker vi en person som gillar att jobba i ett högt tempo och vill…