Distributionselektriker

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Nu söker vi en distributionselektriker till Stockholmsområdet

Du kommer arbeta med mindre projekt och underhåll av eldistributionsnät. Det innebär arbete med felavhjälpning, friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer.

Arbetet sker oftast utomhus och innebär både analys och praktiskt arbete för att säkerställa en trygg elleverans. Samarbete, bra kommunikation och att arbeta säkert och noggrant i alla moment är ytterst viktigt i den här rollen. Resor och beredskap kan ingå.

 

Dina kvalifikationer

Du har el-teknisk utbildning på gymnasienivå, eftergymnasial utbildning inom eldistribution kan vara meriterande.

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att arbeta som distributionselektriker/linjemontör inom ledningsunderhåll för eldistribution 0,4-24 kV. 

Som kollega bidrar du med bra samarbete, engagemang och serviceanda. Du tar ansvar när det gäller kvalité och resultat och att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig. Du har bra IT-vana samt goda kunskaper i svenska och gärna också engelska. 
 

Vad kan vi erbjuda?  Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande.

 

 

Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Savannah Antoniou
Bemanningsansvarig
savannah@prowork.se
0708168566
Stäng meny