Driven Arbetsledare inom byggservice

Vår kunds jobb ökar i Göteborg och de är nu redo att rekrytera ytterligare en stark stjärna till sitt kontor i Göteborg.

Vi söker dig som är engagerad och gillar att samarbeta samtidigt som du kan fatta kloka beslut när det krävs. Som ledare måste du vara positiv och se möjligheter när andra ser problem och du måste inspirera och utveckla dina medarbetare så att de tycker att det är kul att vara på jobbet och därmed skapa nöjda kunder.

Du har tidigare erfarenhet av försäkringsskador och du fungerar som ett bollplank till snickarna i din grupp. I ditt arbete planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga jobb. Det är därför meriterande om du kan arbeta i MEPS. Du jobbar med inköp och styr produktionen resurseffektivt genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Din planering minimerar slöseri i form av väntan på material, maskiner, besked om arbetssätt med mera. Du kommer även att ansvara för att följa upp din personals utveckling via månatliga utvecklingsmöten samt rapportera till din produktionsledare. Meriterande är även om du idag har ett befintligt nätverk inom försäkringsskador.

Väl hos vår kund kommer du att få delta på deras interna utbildningsskola där du en gång i månaden träffar alla 40 ledare i koncernen för att utbilda er och fortsätta utvecklas i ditt arbete.

Vill du jobba i ett expansivt men stabilt företag och vår drivkraft och värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!

  • Område: Göteborg 41103 Odinsgatan 13
  • Titel: Arbetsledare bygg
  • Sista ansökningsdag: 2020-03-31
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Account Manager
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+460733324014
Stäng meny