Hem / Lediga tjänster / Driven och produktionsnära mätingenjör!

Driven och produktionsnära mätingenjör!

Om bolaget

På Veako tror vi inte på slumpen. Vi tror på planering, engagemang och inte minst oss själva! Sedan 2017 har Veako levererat mark- och anläggningsprojekt till företag och organisationer i västra Sverige. Med stor kunskap och bred leverantörsbas är vi idag en självklar del av samhällets infrastrukturbyggnad.
Veako är ett expansivt anläggningsföretag i Göteborgsregionen. Vi söker just nu efter nyckelpersoner som kan dela vår resa. Veako är ISO-certifierade inom kvalitét, miljö och arbetsmiljö.

Vad vi söker: 

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som mättekniker i anläggningsprojekt. Du ska kunna tolka digitala underlag, producera utsättningsdata samt sköta mätningen i fält med GPS och totalstation. Du är teknikintresserad och behärskar relevant mjukvara såsom geo, excel och autocad. Du har ett strukturerat och resultatdrivet arbetssätt. Som person är du lätt att samarbeta med och bjuder gärna med dig av din kunskap på ett pedagogiskt sätt.

Du är intresserad av och har kännedom om AMA, mät- och ersättningsregler samt har övergripande kunskap om de vanligaste standardkontrakten.

Vad vi erbjuder: 

Som mätingenjör hos oss får du ett ansvar för hela mätprocessen. Du får själv styra hur din dag ser ut så länge du löser din uppgift. Du kommer arbeta på ett litet bolag vilket innebär ett brett ansvarsfält med varierande arbetsuppgifter. Du jobbar nära tillsammans med platschefen och får därmed insyn i och möjlighet att påverka hela vår affär.

Rekrytering

I den här rekryteringen har Veako valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på telefon 0733-324014 eller jimmy.eriksson@prowork.se

Läs mer om oss på www.prowork.se
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
16 timmar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
17 timmar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
18 timmar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…