Hem / Lediga tjänster / Driven platschef som brinner för ROT!

Driven platschef som brinner för ROT!

DIN ROLL HOS OSS

Som Platschef hos oss har du en viktig roll och det övergripande ansvaret för ditt projekt och för att dess mål/resultat uppnås. Du driver och leder projektet samt ansvarar för det ekonomiska resultatet. Du arbetar strukturerat och har planeringsförmåga så att en ni kan producera på en hög nivå på arbetsplatsen. Dessutom ingår ansvar för projektets kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

Att arbeta som Platschef hos oss innebär också att du behöver vara en ledare som engagerar och entusiasmerar medarbetare, underentreprenörer och övriga inblandade i projektet. Du behöver även förstå vikten av en god relation till kunder och beställare.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning samt minst 5 års erfarenhet av rollen som Platschef, gärna inom ROT-segmentet. Du är självgående, målmedveten och nyfiken. Du har en aktiv roll, planerar och ser till att få saker gjort.

Vi ser även att du har god ledarskapsförmåga och att du kan engagera och få gruppen/projektet att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera. Det gör att du skapar god trivsel på dina arbetsplatser/projekt.

Du har även ett stort intresse för affärer och ekonomi, i syfte att nå projektens mål. Du behöver ha goda IT-kunskaper och ha arbetat med vanligt förekommande programvaror inom bygg samt kunna uttrycka dig genom både tal och skrift på svenska.

VI ERBJUDER

Du som är intresserad av MVB kommer få ett spännande och utvecklande uppdrag i ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Genom korta beslutsvägar har du stor möjlighet att påverka ditt arbete och hur projektet drivs.

Tjänsten är placerad i Göteborg.

Rekrytering

I den här rekryteringen har MVB Väst AB valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på telefon 0733-324014 eller jimmy.eriksson@prowork.se

Läs mer om oss på www.prowork.se

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…