Hem / Lediga tjänster / Ekonomiassistent sökes till kund

Ekonomiassistent sökes till kund

Om jobbet
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Skogås verksamma inom tillverkningsindustrin. Arbetet är på 100% och är förlagt dagtid. 
I rollen som ekonomiassistent kommer du att bland annat arbeta med

* Lön
* Bokföringar och avstämningar
* Leverantörsfakturor
* Skatt och momsbetalningar

Om dig
Vi söker dig som har arbetat med liknande nämnda uppgifter och har relevant utbildning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har tidigare erfarenhet av att arbete i Jeeves.

Som person är du ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa kunder och kollegor. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Att arbeta i högt tempo och mot tydliga deadlines är något du trivs med. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är nyfiken och tycker om förändringar som en del av utvecklingen framåt. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan. 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
7 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
9 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
11 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…