Elektriker sökes omgående till stort bolag!

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Vi på Prowork letar just nu efter flera Installationselektriker till vår kund.

Om företaget

Vår kund är ett företag som funnits i över 70 år och har idag 300 medarbetare, varav 250 elektriker / tekniker, med en omsättning på 650 miljoner kronor. Huvudkontoret är beläget i Uppsala och sedan ett antal år tillbaka finns de även lokalt representerade i Stockholm. De erbjuder sina kunder elinstallationer i Uppsala, Stockholm och Mälardalen, allt från mindre installationer till större entreprenadprojekt. Det innefattar främst installation utav belysning, eluttag och dra kabel. I tjänsten kommer man främst att arbeta kring Sundbyberg, Solna och Åkersberga.

Om dig

Du som söker ska ha en relevant utbildning och har hunnit få en del arbetslivserfarenhet. Har du gått runt 1 år eller mer som elektriker så passar du utmärkt för den här tjänsten. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

  • Kunna läsa ritningar
  • 1 års erfarenhet av elektrikeryrket
  • Kunna skarva kabel
  • Kunskap kring kanalisation
  • EYC-certifikat

Meriterande:

  • Körkort B
  • Liftkort
  • Fallskydd

Start är omgående.

Låter detta intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. Inkludera CV samt personligt brev. Vid ytterligare frågor kontakta ansvarig rekryterare Michelle 0729698585.

Du blir till en början anställd av oss på Prowork för att sedan få en anställning hos vår kund efter 6 månader.

Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Michelle Larsson
Rekryterare
michelle.larsson@prowork.se
+46729698585