Hem / Lediga tjänster / Elektriker till Lambertsson

Elektriker till Lambertsson

Drivande Elektriker till Lambertsson

Vi rekryterar en elektriker med fler års erfarenhet till Lambertsson. Du kommer vara placerad på ett projekt – Norra Djurgårdsstaden, tillsvidare. På projektet är det du och en elektriker som är stationerade och ni jobbar tätt. Vid större jobb kommer kollegor och ni jobbar då i team. Du kommer vara den som har direkt kontakt med kunden, möten, frågor som uppstår m.m. Du är den drivande! Vi söker dig som jobbar som elektriker men vill ta nästa steg, att få utvecklas i rollen mer administrativt och ledande. 

Du jobbar alltid tätt med kunden, vi söker dig som är serviceinriktad och tycker mötet med kund är kul! Dina dagar kommer se varierande ut och består bland annat av: 

  • Kundmöten
  • Administration
  • Dokumentation
  • Felsökning
  • Byggström
  • Permanenta installationer

Du är den med kunskap som tillsammans med din kollega utför arbetet på plats. Vi söker dig med datorvana och svenska i tal och skrift. Som person kan dina kollegor lita på dig och du tar ansvar.

Projekt i Norra Djurgårdsstaden kommer fortlöpa till 2040.

Kontakta rekryteringsansvarig Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har frågor. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
3 dagar sedan

Skickliga betongare/armerare tillträde omgående

Är du en skicklig betongarbetare/armerare? Då är det dig vi söker! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som…
3 dagar sedan

Målare sökes

Vi söker nu flera erfarna, serviceinriktade och duktiga målare till vår kund med utgångspunkt Solna, men med hela Stockholm…
3 dagar sedan

Kallskänka sökes omgående

Vi söker nu en erfaren kallskänka till vår kund. Kunden är Sveriges snabbast växande bageriföretag! De tillverkar bland annat…