Hem / Lediga tjänster / Elektriker till Lambertsson

Elektriker till Lambertsson

Elektriker till Lambertsson

Vi rekryterar en elektriker med fler års erfarenhet till Lambertsson. Du kommer vara placerad på ett projekt – Norra Djurgårdsstaden, tillsvidare. På projektet är det du och en projektledare som är stationerade och ni jobbar tätt. Vid större jobb kommer kollegor och ni jobbar då i team.

Du jobbar alltid tätt med kunden, vi söker dig som är serviceinriktad och tycker mötet med kund är kul! Dina dagar kommer se varierande ut och består bland annat av:

  • Felsökning
  • Byggström
  • Permanenta installationer

Du är den med kunskap som utför arbetet på plats. Vi söker dig med datorvana och svenska i tal och skrift. Som person kan dina kollegor lita på dig och du tar ansvar.
Projekt i Norra Djurgårdsstaden kommer fortlöpa till 2040.

Kontakta rekryteringsansvarig Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har frågor. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…