Elektronikmontör till kablagetillverkning, Tyresö

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om dig
Det är ytterst viktigt att du är en noggrann person som har ett bra kvalitetstänk och förståelse för industri och dess processer.
Vi ser även att du har bra fingermotorik, kan läsa av ritningar, ta instruktioner och gillar att jobba på i ett bra tempo, du är en social person som är med och skapar god stämning i arbetsgruppen och du har en ödmjuk inställning till dina kollegor.
Det är meriterande om du tidigare har jobbat med kablagetillverkning, med fin och slutmontering eller att du har löd certifikat. 

Om tjänsten 
Du kommer att vara med att tillverka industrikablage enligt önskemål hos vår kund ute på Tyresö. Arbetstider 7–16, mån – fre. 
Du blir till en början anställd av oss på Prowork för att efter 6 månader få en anställning hos vår kund. 

Om detta låter intressant och du passar in på beskrivningen så skicka din ansökan redan idag till jobb@prowork.se eller ring 073-855 47 74 vid frågor. 

  • Område: Tyresö 13500 Kemistvägen 6
  • Titel: Elektronikmontör
  • Sista ansökningsdag: 2020-01-31
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Pernilla Jannering
Rekryterare
pernilla@prowork.se
+46073-8554774
Stäng meny