Hem / Lediga tjänster / Elkonstruktionsansvarig till OctoFrost Group i Malmö

Elkonstruktionsansvarig till OctoFrost Group i Malmö

Vill du arbeta brett tillsammans med ett nyfiket, ansvarstagande och lösningsorienterat team i ett innovativt och växande mindre företag med en unik produkt? Trivs du med att kunna göra skillnad i din kontakt med både kollegor internt och med kunder och leverantörer? Då ska du söka tjänsten hos OctoFrost!

file

Som Elkonstruktör hos OctoFrost

OctoFrost söker nu en ansvarig för deras elkonstruktion som vill vara med och utveckla deras produkt, samt arbeta tätt ihop med ett mindre team för att säkerställa leveranser och koordinering med övriga inom företaget.

Arbetet är varierande och innefattar både konkreta uppgifter som elkonstruktion i E-plan, testning och utvecklingsprojekt med nya funktioner. Du kommer huvudsakligen att arbeta med Rockwell och Siemens komponenter i OctoFrosts elskåp.

Du kommer i rollen bland annat ansvara för att:

  • Driva förbättringsprojekt inom produktanvändning
  • Förbättra tekniken inom våra maskiner
  • Loggning av visualisering av produktionsdata
  • Testning av maskiner innan leverans
  • Kundsupport tillsammans med eftermarknadsavdelningen

Ansökan

Tveka inte att söka denna spännande tjänst då vi löpande går igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Elise Ahbertz.

Om OctoFrost Group

OctoFrost är en global leverantör av maskiner för infrysning och värmebehandling av livsmedel med huvudkontor i Malmö. Vi utvecklar, bygger och säljer maskiner med ambition att ha de mest effektiva och innovativa lösningarna för kvalitet, värdeskapande och kundfokus. Läs mer HÄR.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 timmar sedan

Servicetekniker inom andningsskydd och dykutrustning till verkstad

Servicetekniker till Interspiro verkstad i Täby Vi på Prowork kompetens hjälper nu vår kund Interspiro att söka efter en…
8 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…