Hem / Lediga tjänster / Engagerad och driven platschef

Engagerad och driven platschef

Om bolaget
 

Västkustens Anläggnings AB (VK.AB) är ett pålitligt, kunnigt och utvecklande företag verksamt inom mark- och anläggningsbranschen i Göteborgs området, företaget grundades 1987. Våra projekt/entreprenader utförs med egna kunniga och engagerade medarbetare och med av företaget ägda moderna och miljögodkända entreprenadmaskiner. 

Kunder är framförallt olika förvaltningar inom Göteborgs stad såsom Kretslopp och vatten, Göteborgslokaler, Trafikkontoret, Lokalförvaltningen, Higab och Park- och Naturförvaltningen. Vi utför även olika typer av mark- och anläggningsarbeten åt fastighetsbolag och samfällighetsföreningar.

Vi har under många år arbetat aktivt med kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor och är sedan 2009 certifierade enligt FR2000.

Vad vi söker: 

Vi ser att du som söker har flera års erfarenhet av anläggningsprojekt som operativ ledare. Du har god kunskap om byggprocessen, ekonomistyrning, juridik samt kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Som person är du lätt att samarbeta med och bjuder gärna med dig av din kunskap. Du är resultatdriven, strukturerad och månar om personer och relationer.

Vad vi erbjuder: 

Som platschef hos VKAB får du göra affärer. Du blir vår man/kvinna på plats där du har ett övergripande ansvar för ekonomi, personal, produktionsplanering, inköp och kundkontakt. Du bygger ditt eget team för att lösa uppgiften. Kort sagt, du blir chef!

För frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har Västkustens Anläggnings AB valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på 0733-324014 eller jimmy.eriksson@prowork.se

Läs mer om oss på www.prowork.se

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Produktionschef till Winab

Vi rekryterar nu en produktionschef till Winab Vikväggar – Nordens ledande leverantör av vikväggar, blockväggar och glasvikväggar. Winab erbjuder flexibla och…
1 dag sedan

Mekaniker – Göteborg

Nu söker vi en driven mekaniker i Göteborg!  Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt verkstadsarbete – har…
1 dag sedan

Trafikservice

Nu söker vi en driven och serviceinriktad vägdriftsarbetare till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…