Hem / Lediga tjänster / Engagerad Trädgårdsarbetare till spännande kund!

Engagerad Trädgårdsarbetare till spännande kund!

Vill du vara en del av teamet som står inför en tillväxtresa mot att bli en av de största aktörerna inom drift och underhåll i regionen? Kompetensen lyser stark i alla led, och varje individ, oavsett position är en viktig del i företagets framgång. Här känner man stolthet i sitt yrkesutövande och det vill vi även att du ska göra. Kunden utgår från Häggvik och arbetar över hela Stockholm.

Med start omgående söker vi nu flera Trädgårdsarbetare som har tidigare erfarenhet av park- och trädgårdsarbete samt maskinvana. Vi söker dig som är positiv och driven och stor vikt läggs vid personligt engagemang. I rollen kommer du primärt arbeta med skötseln av ett nyanlagt bostadsområde i Bro norr om Stockholm och dina dagliga uppgifter kommer bestå av skötsel av redan planterade markytor. Du kommer bland annat ha ansvaret för gräsklippning, ogräsrensning, bevattning, plantering med mer. 
Krav:

– Prata och förstå svenska 
– B-Körkort
– Erfarenhet av liknande jobb 

Meriterande: Trädgårdsutbildning 

Låter detta intressant? Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, inkludera CV och personligt brev. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se.
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
3 dagar sedan

Skickliga betongare/armerare tillträde omgående

Är du en skicklig betongarbetare/armerare? Då är det dig vi söker! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som…
3 dagar sedan

Målare sökes

Vi söker nu flera erfarna, serviceinriktade och duktiga målare till vår kund med utgångspunkt Solna, men med hela Stockholm…
3 dagar sedan

Kallskänka sökes omgående

Vi söker nu en erfaren kallskänka till vår kund. Kunden är Sveriges snabbast växande bageriföretag! De tillverkar bland annat…