Entreprenadingenjör – Stockholm

Är du en entreprenadingenjör som klarar av att se till projektet och gruppens bästa? Vill du arbeta i ett av Sveriges snabbast växande byggföretag?

Arbetschefsgruppen du kommer ingå i jobbar med projekt inom kommersiella fastigheter, hyresgästanpassningar, renovering & om/tillbyggnad. Gruppen har växt tillsammans med de projekt som kommit in och vi värdesätter att du i din personlighet gärna bidrar både till teamet men givetvis även till projektets framfart.

Beroende på storlek och komplexitet på projektet så kan du få sitta på antingen ett eller två projekt samtidigt. Du arbetar brett och det ges stora möjligheter att utmana dig själv då flera projekt är unika.

Rollens arbetsuppgifter är primärt:

– Prognosarbete

– Inköp, emellanåt ihop med inköpsavdelning.

– ÄTA-hantering.

Beroende på erfarenhet så kommer offertförfrågning/anbud samt kalkyl ingå i rollen.

Vi söker dig som är en doer! Du har god insyn i byggprocessen, är orädd för att testa nytt, prestigelös och är engagerad som person.

Vi ser det som klart meriterande att ha erfarenhet från just kommersiella fastigheter och ser även gärna att du har en ekonomisk bakgrund.

Vill du veta mer om vilken kund vi rekryterar till? Ring Cecilia – 0709838465. Skicka din CV och Personliga brev till Cecilia@prowork.se

 

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

 

  • Område:
  • Titel: Entreprenadingenjör
  • Sista ansökningsdag: 2020-05-01
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny