Entreprenadingenjör till NVBS – Sverige

Som entreprenadingenjör hos NVBS kommer du jobba med projekt i Sverige, detta beror givetvis på vart du bor. De har främst projekt i Sundsvall, Gävle och Stockholm och jobbar oftast 4/3 schema – du jobbar in fredagen.

I rollen kommer du att upprätta anbudskalkyler/budget tillsammans med Arbetschefer och Platschefer. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktsadministration i projekten. Du kommer även att fungera som stöd till platschefer i tekniska och ekonomiska frågor.

Vi söker dig som är driven, noggrann och engagerad!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Upprätta anbudskalkyler tillsammans med Arbetschef och/eller Platschef.
  • Planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med Platschef och Arbetschef
  • Medverka vid kalkylmöten, startmöten med underentreprenörer och leverantörer, samt hantera inköp.
  • Upprätta slutkostnadsprognoser tillsammans med Platschef samt stötta övriga produktionstjänstemän vid avstämning på kontonivå.
  • Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval med Platschefer och Arbetschefer

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och av entreprenadupphandlingar. Erfarenhet från produktion är meriterande. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat och körkort är ett krav.

Som person är du självständig och handlingskraftig. Du är bra på att samarbeta, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en god förmåga att hantera och analysera siffror. Du är prestigelös och skapar trivsel omkring dig.

NVBS är ett ungt bolag med mycket projekt på gång, skicka ditt CV till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har några frågor.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se.

  • Område:
  • Titel: Entreprenadingenjör
  • Sista ansökningsdag: 2019-11-07
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny