Hem / Lediga tjänster / Erfaren CNC-Svarvare sökes

Erfaren CNC-Svarvare sökes

NOA Mekaniska AB söker en CNC svarvare

Vi upplever en stark fortsatt tillväxt och söker därför dig som vill växa och ta ansvar i ett expansivt företag. Hos oss blir du en del av ett företag som verkligen satsar på sina anställdas trivsel och personliga utveckling.
Om tjänsten:
Som CNC-Operatör på NOA Mekaniska får du möjlighet att arbeta i en verkstad med en modern maskinpark som ständigt utvecklas och uppdateras. Vi är specialister på svarvning, fräsning, 3D-bearbetning och montering. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant vad det gäller maskiner och teknik, detta har gjort oss till en av de ledande aktörerna i södra Sverige idag. Vi söker nu dig som är en erfaren CNC svarvare. Du arbetar självständigt med legotillverkning åt våra kunder – från ritning till färdig produkt. I praktiken innebär det att du på egen hand programmerar, riggar, svarvar och gradar produktionsserier av olika storlekar. Du erbjuds en varierande och spännande roll i ett välmående, stabilt och mycket expansivt företag. Våra anställdas trivsel är viktig för oss.

Önskemål/krav:
• Erfarenhet av programmering är meriterande.
• Kommunikativ svenska är ett krav.
• Kunnig i Okuma styrsystem är meriterande.
• Erfarenhet av Gibbs Cam är meriterande.
Du är en person som tar ansvar och egna initiativ. Du har lätt för att ta till dig nya tekniker, och trivs med att arbeta pragmatiskt och problemlösande. Vi tror att du besitter ett tålamod och känner dig tillräckligt trygg för att våga ta beslut självständigt, samt är insiktsfull nog att be om hjälp när situationen kräver det. Du är serviceinriktad och trivs i samarbete med kollegor.

Jobbet gäller en tillsvidareanställning med fast månadslön och start omgående.
Med placering i Fosie, Malmö.
Du kan söka tjänsten antingen i annonsen här eller genom att skicka mail till:

mattias.hacke.johansson@prowork.se
jerry.stenberg@prowork.se

För mera information om tjänsten eller andra frågor kan du kontakta:

Mattias "hacke"Johansson 0763108168
Jerry Stenberg 0709118028
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
6 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…