Erfaren kalkylator anläggning

Om företaget

Kanonaden Entreprenads affärsidé är att vara kostnadseffektiv i alla delar av processen. Genom att fokusera på flera teknikområden skapar vi mervärden både för våra kunder och oss själva.

Vi har etablerat oss som det pålitliga, flexibla och effektiva anläggningsföretaget som samtidigt erbjuder det stora bolagets kompetens och styrka vid större och mer komplicerade projekt. Vi är måna om att skapa en god arbetsmiljö och om att vår produktion bedrivs på ett miljöanpassat sätt.

Våra medarbetares kompetens och engagemang är vår viktigaste resurs och idag är vi 330 anställda. Vi är stolta över att ha alla kompetenser samlade inom företaget, såsom chaufförer, maskinförare, projektörer och ingenjörer med flera. Förutom traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på markarbeten vid utbyggnad av energianläggningar; exempelvis i form av fjärrvärme, kabelförläggning, vind- och kraftvärmeverk.

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Kanonaden växer och för att effektivisera vårt kalkylarbete söker vi en kalkylator till avdelning Mitt som innefattar kontoren i Jönköping, Tranås och Nässjö.

Om tjänsten
Vi söker en person som har vana att arbeta med kalkyler inom anläggningsbranschen. Att kvalitetssäkra kalkylerna i nära samarbete med duktiga och engagerade kollegor är din viktigaste arbetsuppgift. Som kalkylator är du en viktig spelare i våra projekt och ska tillsammans med produktionsledningen bidra till att skapa god lönsamhet. Rollen ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek.

Din bakgrund
– Erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete inom anläggningsbranschen.
– Tidigare produktionserfarenhet i anläggningsprojekt.
– Goda kunskaper i MAP el motsvarande.
– Du har kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
– Du har B-körkort.

Du som person
Du är en öppen, ansvarsfull och positiv person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har en fallenhet för siffror och "brinner" för kalkyl. Du har ett strukturerat arbetssätt med god ordning och reda samt en kostnadsmedveten attityd. Du gillar att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att arbeta i projekt och gentemot tydliga mål. Trots att du är noggrann och strukturerad trivs du med att jobba flexibelt med varierande projekt. 

I denna rekrytering samarbetar Kanonaden med Prowork Göteborg AB. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Eriksson, senior rekryteringskonsult, som nås på 0733-324014 alternativt jimmy.eriksson@prowork.se. Vi hanterar alla ansökningar fortlöpande. Samtliga ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Senior rekryteringskonsult
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+46733324014