Hem / Lediga tjänster / Erfaren Kantpressare

Erfaren Kantpressare

Nu vill vi rekrytera den bästa kantpressaren i stan till vår kund P.Å Vattenskärning i Vallentuna!

Om tjänsten:
I rollen som Kantpressare/Kantpressoperatör är du en nyckelperson som hela företaget växer med. Du är huvudansvarig för kantpressningen och du har de absolut bästa förutsättningarna för att lyckas i jobbet tack vare högklassiga maskiner, verktyg och system. 

Arbetsuppgifter: 
Stöd till beredningen med bockdata, måttljustering i cadunderlag, provbitar, produktion i kantpress med tillhörande plåtbearbetning.
Dina arbetsuppgifter är varierande och du gör allt från enstyckstillverkning till längre serier. Lika viktig som din förmåga att tolka och följa ritningar noggrant, är din problemlösningsförmåga och ditt strategiska tänkande för att kunna planera ditt arbeta på bästa sätt. 

Är du den vi söker? 
För att trivas och lyckas i denna roll är det viktigt att du kan arbeta självständigt, målinriktat och har en hög ambitionsnivå. Du är noggrann och tycker det är viktigt med en hög finish. Du har ett tekniskt intresse och en noggrannhet i ditt arbete. Att kunna hantera flera uppgifter samtidigt och jobba i ett högt tempo är en viktig aspekt. 

Krav:
– Erfarenhet av plåtbearbetning, bockning och ritningsläsning 
– GOD datavana

Låter det här som din roll? Skicka din ansökan redan idag. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin 073-506 68 39 vid frågor.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. 
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Truckkörande lagerarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga lagermedarbetare till vår kund verksamma inom bygghandel i de södra av Stockholm.  I rollen…
2 dagar sedan

Vi söker duktiga murare

Vi letar efter skolade murare med minst några års dokumenterad erfarenhet och goda referenser. Du som söker kommer att…
2 dagar sedan

Maskinförare sökes för kommande uppdrag!

Lösningsorienterad maskinförare sökes för kommande uppdrag!  Vi söker dig som är arbetsvillig och tycker om ett fysiskt arbete med…