Hem / Lediga tjänster / Erfaren platschef till Veako

Erfaren platschef till Veako

Om bolaget

På Veako tror vi inte på slumpen. Vi tror på planering, engagemang och inte minst oss själva! Sedan 2017 har Veako levererat mark- och anläggningsprojekt till företag och organisationer i västra Sverige. Med stor kunskap och bred leverantörsbas är vi idag en självklar del av samhällets infrastrukturbyggnad.
Veako är ett expansivt anläggningsföretag i Göteborgsregionen. Vi söker just nu efter nyckelpersoner som kan dela vår resa. Veako är ISO-certifierade inom kvalitét, miljö och arbetsmiljö.

Vad vi söker: 

Vi ser att du som söker har flera års erfarenhet av anläggningsprojekt som operativ ledare. Du har god kunskap om byggprocessen, ekonomistyrning, juridik samt kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Som person är du lätt att samarbeta med och bjuder gärna med dig av din kunskap. Du är resultatdriven, strukturerad och månar om personer och relationer.

Vad vi erbjuder: 

Som platschef hos Veako får du göra affärer. Du blir vår man/kvinna på plats där du har ett övergripande ansvar för ekonomi, personal, produktionsplanering, inköp och kundkontakt. Du bygger ditt eget team för att lösa uppgiften. Kort sagt, du blir chef!

Tjänsten innebär ett stort ansvar och belönas därefter. I tjänsten ingår tjänstebil samt en fördelaktig bonus som du i hög grad påverkar själv.

Rekrytering

I den här rekryteringen har Veako valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på telefon 0733-324014 eller jimmy.eriksson@prowork.se

Läs mer om oss på www.prowork.se
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
6 timmar sedan

Kundservicemedarbetare sökes till Södra Stockholm

Nu letar vi efter en ny kollega som kan stärka upp vår kunds kundserviceavdelning i Länna. Vår kund är…
7 timmar sedan

Är du en självgående betongarbetare/armerare? Se hit!

Är du en självgående och duktig betongare/armerare? Då är det dig vi söker. Vi söker nämligen duktiga och initiativtagande betongare/armerare…
7 timmar sedan

Är du en självgående betongarbetare/armerare? Se hit!

Är du en självgående och duktig betongare/armerare? Då är det dig vi söker. Vi söker nämligen duktiga och initiativtagande betongare/armerare…