Hem / Lediga tjänster / Erfaren Platschef

Erfaren Platschef

Erfaren Platschef 

Nu söker vi en Platschef till ett av Sveriges mest väletablerade anläggningsföretag.  De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Vi söker dig med bred markerfarenhet och minst 5 års erfarenhet i rollen som platschef. 

Rollen som Platschef:
Som platschef hos oss kommer du ha en central roll och ansvara för flertalet projekt där du ansvarar för produktionstekniska frågor, tidsplan, ekonomi, personal och underentreprenörer. Du kommer vara navet i kommunikationen med leverantörer, beställare och alla i produktionen. Från anbudsprocess till slutbesiktning – du är med i varje steg. projekten är lokaliserade i Storstockholm och Mälardalen. 

Vad du erbjuds: 
Förutom utvecklande karriärmöjligheter erbjuds du förmåner som kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar, företagshälsovård och hälsoundersökningar, generöst friskvårdsbidrag och förmånsbil.

Krav:

  • 5 års erfarenhet som Platschef inom mark & anläggning.
  • Bred markerfarenhet. 
  • Kunskap i entreprenadjuridik, prognos- och budgetarbete, kontraktshantering samt tidplansupprättande.
  • Du behärskar svenska obehindrat.
  • Jobben som utförs kräver att du är svensk medborgare och klarar en säkerhetsprövning. 
  • B-körkort. 

Meriterande: 

  • BAS-U & BAS-P
  • Arbetat med Fortifikationsjobb.
  • Erfarenhet av Arbetsledarroll.
  • Arbetat brett inom mark med varierande projekt och omsättningar. 

Din personlighet gör skillnaden!
Vi söker dig med vilja och förmåga att leda människor och grupper, som trivs med att bygga relationer både internt och externt. Du är en framdriftsmotor när det kommer till din egen och andras utveckling, och du har en naturlig drivkraft att uppnå resultat och att ta dig framåt. Du har en affärsmässig syn på din roll och drivs av det! 
 

Är du den vi söker? – Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på 073-506 68 39  vid frågor. 

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. 

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
5 timmar sedan

Mekaniker

Nu söker vi en erfaren fordonstekniker till vår kund! Vi söker nu en engagerad fordonstekniker för en heltidsanställning hos…
7 timmar sedan

Platschef som brinner för ROT till K 21

Om  K 21 Entreprenad ROT AB ”Det är många som förmodligen inte känner till oss på K21 ROT –…
8 timmar sedan

Returarbetare inom TA-material sökes!

Returarbetare inom TA-material sökes!  Nu söker vi en person som gillar att jobba i ett högt tempo och vill…