Hem / Lediga tjänster / Erfaren serviceelektriker till Göfast Gruppen!

Erfaren serviceelektriker till Göfast Gruppen!

Om Göfast Gruppen

Göfast Gruppens slogan lyder; Ditt projekt. Vårt ansvar. Företaget levererar totalansvar inom bygg- och el service från start till mål, oavsett storleken på projekt. Kundtrygghet, kvalitet, hög service och säkerhet är kärnvärden som man arbetar utefter.
Göfast Gruppen etablerades 1988 och består av ett gäng erfarna och ansvarsfulla hantverkare som kan sitt och som sätter en heder i att utföra varje uppdrag på bästa möjliga sätt för kunden. I dagsläget har företaget ca 60 anställda.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär servicearbeten inom el i bostäder och lokaler. Du arbetar både individuellt och med andra. Tillgång till servicebil. Inom service är det många olika jobb som görs vilket gör att dagarna inte blir enformiga. Att arbeta med service innebär att du har en hög servicenivå och stimuleras av att göra kunden nöjd! Geografiskt arbetsområde är i Göteborgsregionen. Servicebil ingår i tjänsten. Göfast gruppen har bland annat flera ramavtal idag och är en väldigt stabil aktör på marknaden.

Kvalifikationer

Du har utbildning som elektriker med minst 3 års praktisk erfarenhet och framför allt som serviceelektriker. Du har känsla för att göra ett bra jobb med kvalitet. B-körkort krävs.
Du är social och van vid att arbeta med kundrelationer.

För frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har Göfast Gruppen valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på 0733-324014 eller jimmy.eriksson@prowork.se

Läs mer om oss på www.prowork.se
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
5 timmar sedan

Mekaniker

Nu söker vi en erfaren fordonstekniker till vår kund! Vi söker nu en engagerad fordonstekniker för en heltidsanställning hos…
7 timmar sedan

Platschef som brinner för ROT till K 21

Om  K 21 Entreprenad ROT AB ”Det är många som förmodligen inte känner till oss på K21 ROT –…
8 timmar sedan

Returarbetare inom TA-material sökes!

Returarbetare inom TA-material sökes!  Nu söker vi en person som gillar att jobba i ett högt tempo och vill…