Hem / Lediga tjänster / Fältmekaniker / Servicemekaniker Lift

Fältmekaniker / Servicemekaniker Lift

Just nu letar Wangeskog Hyrcenter i Täby efter en entusiastisk och engagerad fältmekaniker att ansluta till deras team. Wangeskog Hyrcenter AB är en etablerad partner inom maskinuthyrning på den svenska marknaden och är unika som privatägda maskinuthyrare med rikstäckande närvaro från Malmö till Kiruna.

I rollen som fältmekaniker i region Öst kommer du att vara baserad på hyrcentret i Täby. Ditt arbete kommer att omfatta varierande uppgifter med huvudfokus på reparationer av liftar, inklusive service och funktionskontroller. Eftersom du kommer att stödja hela regionen, förväntas det att du reser regelbundet. Det blir en roll som är 50/50 ute på fält och inne i verkstaden med övriga kollegor. Arbetsmiljön präglas av samarbete och ömsesidig support, där du förväntas stötta dina kollegor över olika arbetsuppgifter.

Som fältmekaniker kommer du att samarbeta nära med dina kollegor och bli en viktig del av teamet. En viktig aspekt av arbetet är att möta och assistera kunder både på hyrcentret och ute på fältet. Wangeskog Hyrcenter värderar en familjär atmosfär på arbetsplatsen och betonar ett nära samarbete med kunderna.

Förmånerna för anställda inkluderar generösa friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och andra förmåner.

För att vara framgångsrik i rollen bör du vara tekniskt intresserad och ha tidigare erfarenhet av reparationsarbete som servicetekniker/mekaniker.
Erfarenhet från hyresbranschen och kunskap om liftar är meriterande.
Du förväntas vara en lagspelare som tar eget ansvar, har hög servicekänsla och ser utmaningar som positiva möjligheter.

Noggrannhet och struktur, körkort B och allmänna IT-kunskaper är krav.
Truckkort och/eller BE-körkort är meriterande, men inget krav. Goda kunskaper i svenska för säkerhetsändamål är nödvändiga.
Personlig lämplighet kommer att vägas tungt vid urvalet.

Rekryteringen pågår löpande, och intresserade uppmanas att skicka in sina ansökningar så snart som möjligt före sista ansökningsdag den 10 februari. Eventuella frågor om tjänsten kan riktas till rekryteringsansvarig Viktoria Janmicks via telefon 073 506 72 31 eller e-post viktoria.janmicks@prowork.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 timmar sedan

Servicetekniker inom andningsskydd och dykutrustning till verkstad

Servicetekniker till Interspiro verkstad i Täby Vi på Prowork kompetens hjälper nu vår kund Interspiro att söka efter en…
8 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…