Hem / Lediga tjänster / Fältmekaniker / Servicemekaniker

Fältmekaniker / Servicemekaniker

Nu hjälper vi kunden Bronto Skylifts att hitta en passionerad och händig fältmekaniker för att stärka teamet. Du kommer att vara ute på fältet över hela Sverige och ansvara för att felsöka och serva brandbilarna samt deras kranar och skylifts. Om du älskar att meka, brinner för att lösa tekniska problem och trivs med att arbeta både självständigt och nära kunder, kan det här vara en riktigt bra roll för dig.
 
Krav och Egenskaper:

  • Händig och Tekniskt kunnig: Du ska vara skicklig på att meka och ha god teknisk kunskap, särskilt när det gäller brandbilar, kranar och skylifts.
  • Driven och Självständig: Du är en självmotiverad person som tar initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Vi uppmuntrar drivna individer som gillar att ta ansvar för sina uppgifter.
  • Flexibilitet: Du kommer att vara ute på fältet och det kräver flexibilitet både i arbetsuppgifter och arbetsplats. Att anpassa sig till olika situationer är en nyckelkompetens.
  • Kundservice: Vi värdesätter en positiv attityd och förmågan att skapa och underhålla goda relationer med kunder. Du kommer att ha mycket kundkontakt och det är viktigt att du är bra på att ge service.
  • Tycka om att resa: Att älska att åka bil och vara bekväm med att bo borta är avgörande för den här rollen, eftersom arbetet innebär resor över hela Sverige.

Varför Bronto Sky Lifts: Bronto Sky Lifts är ett ledande företag inom branschen och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att växa och utvecklas som fältmekaniker. Vi tror på att investera i våra anställdas framgång och välkomnar de som delar vår passion för teknik och service.

Om du är redo för en spännande och utmanande karriär med oss, skicka in din ansökan genom att klicka på länken och berätta varför du kan passa för tjänsten som fältmekaniker.
Har du frågor eller funderingar, vänligen ring rekryteringsansvarig, Viktoria Janmicks på: 073 506 72 31 eller maila: viktoria.janmicks@prowork.se
Vi ser fram emot att välkomna din ansökan!
 
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 timmar sedan

Servicetekniker inom andningsskydd och dykutrustning till verkstad

Servicetekniker till Interspiro verkstad i Täby Vi på Prowork kompetens hjälper nu vår kund Interspiro att söka efter en…
7 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…