Fastighetschef till Dibber Sverige

Fastighetschef till Dibber Sverige
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få världens viktigaste värden att växa, alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen.

Vill du vara en del av vår vision?
Vi söker nu dig som vill jobba som fastighetschef hos oss på Dibber. Lokalerna har en central roll i vårt uppdrag och det är av ytterst vikt att de bidrar med en trygg miljö för att säkerställa bästa förutsättningar för verksamheten. Du är en del av ledningsgruppen och har känsla för affärsutveckling, utveckling samt förvaltning utifrån ett fastighetsperspektiv. Du trivs även med en entreprenörsanda på kontoret och har ett väl utvecklat affärsfokus.
Givetvis vill vi att du som börjar hos oss delar vår syn på världens viktigaste verksamhet. Förutom att lägga fullt fokus på dina ansvarsområden så värdesätter vi en kollega som också bidrar till gruppens bästa. Du är strukturerad och engagerad. Då rollen innebär mycket kontakt med både skolorna och förskolorna är en god kommunikations- och samarbetsförmåga av yttersta vikt.

Arbetsuppgifter
  • Ansvar för allt som rör våra hyresavtal, inklusive förhandlingar och omförhandlingar. Vi ser gärna att detta sker på ett proaktivt sätt tillsammans med våra hyresvärdar.
  • Se till att vår förskoleverksamhet och skolverksamhet bedrivs i lämpliga lokaler i samverkan med övriga organisationen.
  • Efterlevande av myndighetskrav och säkerhet gällande lokalerna och kontakt med berörda myndigheter.
  • Samordningsansvar för entreprenörer och byggmiljö
  • Medverka i verksamhetsutveckling ur ett lokalperspektiv.
  • Aktivt bidra vid nyetableringar och förvärv

Krav för tjänsten

– Högskoleutbildning eller annan relevant eftergymnasial utbildning.
– Svenska och engelska i tal och skrift
– Körkort

Du har god erfarenhet, förståelse och kunskap från liknande ansvarsområden: avtalshantering, projektledning, budget, ombyggnationer, fastighetsunderhåll etc. Har du erfarenhet från byggnader med skattefinansierad verksamhet så är det meriterande.

I denna rekrytering har Dibber valt att samarbeta med Prowork – hela processen sköts därför av oss. Skicka ditt CV till Cecilia@prowork.se eller hör av dig om du har frågor.
 
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny