Fordonsmekaniker som vill ta ansvar

"Fordonsmekaniker" som vill jobba brett.

Vi söker en driftig allround mekaniker som vill vara med och ta hand om vår kunds maskinpark. Är du flexibel, gillar att arbeta mot uppsatta mål och tycker om att vara med och utveckla din arbetsplats, då är du den vi söker. Är du dessutom positiv, ansvarsfull, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra, så kommer du att passa hos oss. Du kommer utgå från kundens lokaler i Vårgårda.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med service, underhåll och reparationer av kundens egna maskinpark, såsom personbilar, traktorer, grävmaskiner etc. Du kommer både jobba med att underhålla och serva dem i verkstaden, men du kommer också få åka ut på plats och serva de olika maskinerna som är igång. Du kommer även hjälpa till med att hålla ordning på verkstaden och även hjälpa till med att fylla på saker som saknas etc. Så detta är en väldigt bred roll och där du kommer ha mycket eget ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vår kund erbjuder fast månadslön och övriga villkor enligt kollektivavtal.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse och engagemang och att du gillar att meka med fordon. Det är mer viktigt hur du är som person och att du trivs med att serva och reparera olika fordonstyper. Då du kommer ha mycket kontakt med människor så är det också viktigt att du är en positiv person och som har hög förmåga att kunna göra rätt prioriteringar. Du blir en sammanhållande länk och det är därför viktigt att du är en god ambassadör för vår kund. Vi ser gärna att du kan köra olika fordon som förekommer som t e x hjullastare.

Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Senior rekryteringskonsult
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+46733324014